Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (38/76) > >>

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2014, 16:09:23 ---Czy Ty czytasz co piszesz?

To Twój "wszechzajebisty" alians i jeszcze lepsza koalicja, której jesteście częścią, NIE walczy jak nie ma 3-4 krotnej przewagi nad przeciwnikiem. Jesteście pieprzonymi królami blobowania, więc po prostu nie pierdol tu farmazonów.

A tak wygląda jakość FCON-u, jak nie ma CTA i nie można spingować połowy świata na jabberze, bo "będzie timer".
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_related&kll_id=21110

--- Koniec cytatu ---

super, wow już ci lepiej? ale o nie jest topic o fconie tylko o cbc, a jak już się chłopaki z Yarr złapali na baita to uciekli mimo że było ich tam więcej, ale jakoś nie chcieli eskalować. ani odpisać GF na lokalu  :P

a tri to też takie zajebiste wop wop, pamiętam jak była bitka w wh to nie dość że przeciwnik miał 200+  na nasze 100+ to jeszcze na trzeciego przylecieliście flotą 70+ isztarów. żeby się tylko łapać na łatwe kile ...

tri też nie jest takie zajebite, wszyscy blobują ^^ i często grają jak ostanie pizdy, ostatnio jak was spotkałem to jak było was mniej więcej równo to spiepszaliście, dopiero jak doleciało jeszcze 20+ to jesteście mocni w gębie...

więc nie poerdol sokole, ja nigdy nie pisałem że fcon jest zajebisty więc o co się przypiepszasz :D no bez kitu.

jeszcze trochę to będziecie wyciągać dziadka z wermachtu żeby pokazać jacy wy to jesteście pro a my ostanie cioty .... bo zabijanie własnego tytana jest na bank ;p

pozdro

a tak lata tri, reszta spierdolecnjo ofc :P https://zkillboard.com/related/30004346/201405191600/ same pro fity i w huj skilla

Zakarin:

CATfrcomCheshire:
Mam déjà vu.

Zwami:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 09, 2014, 12:01:56 ---WoW serjo? serjo? ty masz jakiś problem ze sobą człowieku

--- Koniec cytatu ---

ludzie rodzą się z małymi penisami poradzisz coś na to ?

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 09, 2014, 17:28:12 ---Mam dà véju małego?

--- Koniec cytatu ---

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Zwami w Lipiec 09, 2014, 18:15:21 ---Mam dà véju małego?

--- Koniec cytatu ---
Moj penis nie jest ani duzy ani maly, ale co to ma wspolnego z moim subiektywnym odczuciem, ze cala ta rozmowe czytam na tym forum regularnie od kilku lat, w roznych wersjach?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej