Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
SokoleOko:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 11, 2013, 11:45:14 ---3. Heavy Assault Shipy doczekają się tu jakichś zmian, czy może będą jeszcze bardziej gówniane z powodu zmian we frakcyjnych kruzach?
--- Koniec cytatu ---
HAC-e są na liście do poprawy, ale raczej w nie w Odyssey a na koniec roku. Szału nie będzie - spodziewajmy się jakiegoś lekkiego "tweaka", bo inaczej znów "odskoczą" T1 shipom i wrócimy do punktu wyjścia sprzed całej akcji balansowania.
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 11, 2013, 11:42:04 ---No bez przesady.
1. Mogę teraz używać Fury HM na swoimi misyjnym tengu, bo nie pompują mi sygnatury - win!
2. Precission HM biją mocniej niż wcześniej i nie spowalniają shipa - win!
--- Koniec cytatu ---
Ale pamietasz o tym ze Tengu to jedyny ship używający medium rakiet który w zasadzie nie odczuł tych zmian? Znaczy tych negatywnych. I proszę Cię nie pierdol o wzroście sygnatury bo był on pomijalny przy tym co z sygnaturą robiły na nim lse i shield rigi
Goomich:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2013, 11:56:42 ---I proszę Cię nie pierdol o wzroście sygnatury bo był on pomijalny przy tym co z sygnaturą robiły na nim lse i shield rigi
--- Koniec cytatu ---
Stacking penalty.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2013, 11:56:42 ---I proszę Cię nie pierdol o wzroście sygnatury bo był on pomijalny przy tym co z sygnaturą robiły na nim lse i shield rigi
--- Koniec cytatu ---
Jakoś moje Tengu ma LSE i 3xCDFE a mimo to spełnia wymóg "nieskanowalności" (bez All V i setu Virtue nie da się uzyskać 100% combatami). Gdyby Fury dodatkowo pompowałyby mi sygnaturę, nie byłoby to możliwe i musiałbym strzelać T1 Scourge'ami. Po tych zmianach efektywnie wzrósł mi DPS ;)
Yavax Zavro:
--- Cytat: Gaunt w Kwiecień 10, 2013, 19:29:51 ---chyba sobie jaja z nas robią.
Obcieliśmy hurkowi utility slota żeby dać go spowrotem w wersji navy lolololol
--- Koniec cytatu ---
W sumie pomyślałem sobie, że to nie głupie. Mogli by tak normalnie robić. Starą wersję wjebać do navy/fleet issue a nowe jako zwykłe T1 i sprawdzać jak sobie radzą ich zmiany w praktyce. Chociaż na SiSi by się coś takiego przydało, bo na razie CCP zmiany robi trochę tak na wyczucie, tak jak nasi politycy tworzą prawo. Niby coś tam skalkulują, ktoś tam im podrzuci jakieś analizy, a potem i tak w praniu wychodzi dupny chuj a panowie bacznie z boku przyglądają się jaki burdel z tego wyrasta :d.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej