Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (40/106) > >>

SokoleOko:
Myślę, że chodziło Ci o nerf HML i boost HAM, bo ludzie narzekali że HML są OP, a HAM do dupy się fitują :P

No i zmiany T2 medium missile'i generalnie są na lepsze.

Doom:
ham również oberwały w paru miejscach podczas tych zmian np po zasięgu i możliwości walki z małym gównem. jakoś nie stwierdziłem boosta poza zmianach w wymaganiach samych launcherów. A o zmianach na lepsze w t2 pociskach to moze pisać chyba tylko ktoś kto wylał morze łez na forum ccp za swoimi cynabalami które zostały zestrzelone przez złe draki

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2013, 11:26:10 ---A o zmianach na lepsze w t2 pociskach to moze pisać chyba tylko ktoś kto wylał morze łez na forum ccp za swoimi cynabalami które zostały zestrzelone przez złe draki

--- Koniec cytatu ---

No bez przesady.

1. Mogę teraz używać Fury HM na swoimi misyjnym tengu, bo nie pompują mi sygnatury - win!
2. Precission HM biją mocniej niż wcześniej i nie spowalniają shipa - win!

GlassCutter:
Jeszcze napisz: "przecież cynabal mógł strzelać na ten sam dystans co drake, wiec w czym był problem" :P

Zgudi:
1. Ja mam nadzieję, że poprawią frakcyjne bc-ki. Bo teraz zapłacisz głównie za malowanie.
2. Czekam na zmiany frakcyjnych bs-ów z niecierpliwością
3. Heavy Assault Shipy doczekają się tu jakichś zmian, czy może będą jeszcze bardziej gówniane z powodu zmian we frakcyjnych kruzach?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej