Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Theronth:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2013, 11:26:10 ---ham również oberwały w paru miejscach podczas tych zmian np po zasięgu i możliwości walki z małym gównem. jakoś nie stwierdziłem boosta poza zmianach w wymaganiach samych launcherów. A o zmianach na lepsze w t2 pociskach to moze pisać chyba tylko ktoś kto wylał morze łez na forum ccp za swoimi cynabalami które zostały zestrzelone przez złe draki
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że HAMY są lepsze niż były, zmiany w HML były dobre, T2 pociski są ok i nigdy nie latałem Cynabalem.
SokoleOko:
Właśnie, skąd ten wątek o Cynabalu... od kiedy Cynabal ma problem w Drejem?
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 11, 2013, 13:31:07 ---Właśnie, skąd ten wątek o Cynabalu... od kiedy Cynabal ma problem w Drejem?
--- Koniec cytatu ---
Od wtedy, kiedy po zwarpieniu na pasek dostaje aggro od ratow bitych dotychczas przez drejka. :P
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 11, 2013, 15:14:52 ---Od wtedy, kiedy po zwarpieniu na pasek dostaje aggro od ratow bitych dotychczas przez drejka. :P
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojęcia, nie latam solo cynabalem :)
Yavax Zavro:
Nie wiem czy widzieliście czy nie. Wiem że za bardzo to tutaj nie pasuje ale co tam, najwyżej przesuńcie gdzie uważacie za słuszne.
http://eve.com/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej