Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (39/106) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 20:31:48 ---Jeśli dobrze liczę to nie będzie. 6 rur z bonusem za kinetykę wychodzi mi lepiej niż 8 bez bonusa. Nie mam dokładnych wzorów wiec nie wiem czy mam poprawne wyniki.

--- Koniec cytatu ---

Żadna wyższa matematyka - All V daje realnie 9 launcherów, tu masz 8 ale w przypadku HAM lepiej wchodzi damage no i masz pełny wybór rodzaju zadawanego dmg (jak Sacri/Vengeance). Fitowanie HML budzi mieszane uczucia - 400 DPS @90 km na Fury.

Hmm... 580 DPS na HAM Rage @30 km. Plus drony (75-100 DPS). Szczerze mówiąc, beretu nie zrzuca. 

--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 20:31:48 ---Nie zapomnij też o braku bonusa do resów co jest znaczącym elementem siły draka

--- Koniec cytatu ---

Tu masz prawie 2500 HP shielda więcej oraz trochę więcej armora oraz dwa razy więcej struktury. DC będzie obligo na tym shipie.

Z drugiej strony... zwykły Drej ma 800 PG, all V 1000. Navy - 880 PG czyli 1100 all V. 8 HAM = 820 PG. Z MWD - 970. Nawet jeden meta 4 LSE nie wejdzie bez ACR.

Co zyska się na bazowym shieldzie to się straci na montowaniu tylko 2 CDFE. Jakoś pizdowato to wygląda.

Centurion:
ale żol

Gaunt:
a na temat OFF gridowych linków dalej ani słowa :(
całe wakacje przelatam tengu jeszcze  >:D

Larving:
Co do navy bcków to jakaś tragedia na razie z tego wychodzi. Przy statkach których ceny pewnie będą oscylowały w okolicach 150-200mil spodziewał bym się sporo więcej.

Odnosząc się jeszcze do wcześniejszej dyskucji o Ravenie, większość osób chyba nie zauważyła przypiski CCP nad jego statami "Keep in mind that we will be taking a more detailed look at battleship sized missile systems in the near future."
Biorąc to pod uwagę, ocenić Ravena i Typhoona będzie można dopiero po ogłoszeniu przez CCP zmian w torpach/cruzach. Z jednej strony poprzednie zmiany mało dawały, ale jeśli by zboostowali te rakiety tak, jak niedawno blastery, to mogło by się okazać, że te missile BSy stały by się czarnymi końmi nadchodzących zmian.

Doom:
Szkoda tylko że przed oczami bardziej niż bost blasterów stoi mi "boost" medium rakiet...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej