Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
[BWTF] Xapitan Bomba:
widać że te zmiany naszego adma dogłębnie poruszyły ;D najwidoczniej ta ukryta sekcja CCP o której Sokole pisał wykonała mistrzowską robotę :P
Doom:
Bardzo. Strasznie. W ravenie nie latałem odkąd mój main skończył rok życia, pomijając jakieś drobne incydenty typu pos bashing we wh itp. Ostatnio rozważałem odkurzenie kadłubów i być może użycie ale zniechęciły mnie wspomniane wyżej problemy z fitowaniem gdzie po prostu nie dało sie upchnąć nic sensownego bez zadrutowania kablami +6% i to pomimo użycia w częsci frakcyjnych modułów. Ot raven jakiś czas temu stał się takim czymś czym u matarów jest pestka. Niby uniwersalny, niby dużo opcja a jednak jak sie przyjrzeć to jednak zawsze gdzieś nie domga
VonBeerpuszken:
Mi zabrakło jednej zmiany - przyczepki na amunicję i loot z ratów :(
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 09, 2013, 12:09:23 ---Buhahahahahahaha..... ;D ;D ;D ;D
+1
Doom, mistrzem ciętej riposty ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Pfff.... on jest z Mazur, czyli do okręgu kalinigradzkiego ma blisko a cholera wie co tam Ruscy kombinują z bronią masowego rażenia. I potem masz takich ludzi, którzy używają latarń jako lampek nocnych, śrubokręta jako wykałaczki, a kompaktowy odkurzacz myli im się z myszką (to i to małe i na kablu) :)
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 09, 2013, 12:21:28 ---Mi zabrakło jednej zmiany - przyczepki na amunicję i loot z ratów :(
--- Koniec cytatu ---
Przeca masz wolny hi slot na traktor ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej