Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 09, 2013, 11:39:34 ---Zdecydujcie się, zbufowano czy upierdzielono. :P
--- Koniec cytatu ---
Zależy czy się tym lata, czy nie.
Jeśli trzeba w swoim statku zmienić fit lub latać inaczej niż przez ostatnie trzy miesiące - nerf.
Jeśli wprowadzono zmiany w statku, którym się nie lata - boost, op, nowy fotm.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 09, 2013, 12:27:30 ---Przeca masz wolny hi slot na traktor ;)
--- Koniec cytatu ---
Traktor.... a na co mnie traktor ja nie mogę podczepić puszki i holować za sobą? O warpie nie mówiąc? :-X
Przyczepka byłaby świetnym pomysłem :P
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2013, 12:23:21 ---
Pfff.... on jest z Mazur, czyli do okręgu kalinigradzkiego ma blisko a cholera wie co tam Ruscy kombinują z bronią masowego rażenia. I potem masz takich ludzi, którzy używają latarń jako lampek nocnych, śrubokręta jako wykałaczki, a kompaktowy odkurzacz myli im się z myszką (to i to małe i na kablu) :)
--- Koniec cytatu ---
Doomku, ziomku Ty mój, krajanie! chodź w misia ;D
My Mazurzy musimy sie trzymac razem ;D
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 09, 2013, 12:39:20 ---Traktor.... a na co mnie traktor ja nie mogę podczepić puszki i holować za sobą? O warpie nie mówiąc? :-X
Przyczepka byłaby świetnym pomysłem :P
--- Koniec cytatu ---
No z tym warpem to faktycznie słabo :( Ale jak już Ci kurierem dostarczą na grida to możesz sobie takie cargo wozić za sobą do woli :P
Doom:
--- Cytuj ---Doomku, ziomku Ty mój, krajanie! chodź w misia
My Mazurzy musimy sie trzymac razem
--- Koniec cytatu ---
Znaczy oczekujesz ze zacznę pisać tak naćpane posty jak Ty, czy ja mogę oczekiwać że przestaniesz to robić?
A tak btw to jestem z Warmii
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 09, 2013, 12:51:15 ---No z tym warpem to faktycznie słabo :( Ale jak już Ci kurierem dostarczą na grida to możesz sobie takie cargo wozić za sobą do woli :P
--- Koniec cytatu ---
Puszkę da się holować na ursusie? Ej...chyba nie...
--- Cytat: Doom w Kwiecień 09, 2013, 12:55:38 ---Znaczy oczekujesz ze zacznę pisać tak naćpane posty jak Ty, czy ja mogę oczekiwać że przestaniesz to robić?
A tak btw to jestem z Warmii
--- Koniec cytatu ---
No tak, gdzie tam Warmiakom do Mazurów :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej