Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
GlassCutter:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 09, 2013, 11:39:34 ---Zdecydujcie się, zbufowano czy upierdzielono. :P
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zmiany na ravenie rozpatrywać pod kątem "zabrali hi slot! to albo tractor albo salvager! @#$%@# CCCP! Dodali med slota, znowu trzeba myśleć co tam zafitować! #$%#$%# CCCP!" to tak, jest to nerf :P
Co do scorpa to widzę więcej capa, lepsze bonusy (jakby lepszy model mu nie wystarczył :P ), więc osochosi?
Ninja edit:
+50 cpu to mało? oO Co Ty chcesz wsadzić w tego med slota? Są jeszcze rigi do cpu.
Doom:
--- Cytuj ---Jeśli zmiany na ravenie rozpatrywać pod kątem "zabrali hi slot! to albo tractor albo salvager! @#$%@# CCCP! Dodali med slota, znowu trzeba myśleć co tam zafitować! #$%#$%# CCCP!" to tak, jest to nerf
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jakim szympansem trzeba być aby fitować coś takiego na statku który ma strzelać. Jeszcze większym debilem trzeba być aby nie wiedzieć ja wykorzystać dodatkowy med
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 09, 2013, 12:04:32 ---Nie wiem jakim szympansem trzeba być aby fitować coś takiego na statku który ma strzelać. Jeszcze większym debilem trzeba być aby nie wiedzieć ja wykorzystać dodatkowy med
--- Koniec cytatu ---
Po prostu próbuje zrozumieć co Tobą kierowało gdy pisałeś że to nerf :P
Doom:
To przeczytaj moją odpowiedź dla sokoła
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 09, 2013, 11:59:41 ---Jak na kogoś o wzroście pozycjonującym czubek głowy na wysokości dla mnie idealnej jaką powinna mieć samobieżna podstawka pod piwo to jakoś bardzoś wyszczekany mój panie
--- Koniec cytatu ---
Buhahahahahahaha..... ;D ;D ;D ;D
+1
Doom, mistrzem ciętej riposty ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej