Śmietnisko > Off Topic

Myszka dla gracza. Co byście polecili?

<< < (4/16) > >>

[VIDE] Herezja:
Masa w tym problem, że bardzo szybko mi się meczy nadgarstek dlatego mam podkładki żelowe tak pod lewy jak i prawy nadgarstek, z tego powodu zwykłe płaskie podkładki nie są dla mnie.

ps. Dorzuć ... jak bym mógł to bym to zrobił. Zresztą cena wyjściowa za jaką pierwotnie chciałem kupić mysz to było około 50 do 80 żł więc jak widzisz i tak podwoiłem już ilość gotówki jaką chce wydać.

BAMBO:
A ja tam ciągle jestem zadowolony z a4techow np 710bk ceneo.pl . Na podkładce za  5 zł -razer nostromo smiga az miło :)

A4techy trochę gorzej lezą od logitechów ale są sporo tańsze i maja nawet lepsze oprogramowanie (więcej opcji programowania przycisków). Nalezy pamiętać by brać optyka a nie laser  bo maja cala masę modeli do wyboru

można się przejść do jakiegoś marketu i po przymierzać :)

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Marzec 05, 2013, 14:49:55 ---ps. Dorzuć ... jak bym mógł to bym to zrobił. Zresztą cena wyjściowa za jaką pierwotnie chciałem kupić mysz to było około 50 do 80 żł więc jak widzisz i tak podwoiłem już ilość gotówki jaką chce wydać.

--- Koniec cytatu ---

Ja swojego Razera Lachiesis uzywam 4 rok. Mam DeathAddera i Naga w polce jak mi sie znudzi. Warto bo kasa Ci sie zwroci przez lata uzytkowania.

MiltisUmbrae:
Herezja ja używam trochę nowszej wersji myszki podlinkowanej przez bambo - naprawdę się dobrze sprawdza
a kosztuje mniej niż 100 :)

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Herezja w Marzec 05, 2013, 14:49:55 ---Masa w tym problem, że bardzo szybko mi się meczy nadgarstek dlatego mam podkładki żelowe tak pod lewy jak i prawy nadgarstek, z tego powodu zwykłe płaskie podkładki nie są dla mnie.

--- Koniec cytatu ---

rozumiem że chodzi o to wybrzuszenie na którym opiera się nadgarstek? bo generalnie podkładka może być nawet kałczukowa z 2 garbami i choykiem po środku :P chodzi tylko o rodzaj powieszchni po jakiej się porusza. tzn. taka która nie będzie rozpraszała wiązki ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej