Śmietnisko > Off Topic

Myszka dla gracza. Co byście polecili?

<< < (3/16) > >>

[NF] Masa Huku:
Z tego co wypisałeś to albo rat albo g4 :) to niby starsze modele ale do casualowego ownienia w fps'ach wystarczą :D

Larving:
Ja mam Rata 7 i nie do końca polecam. Jak dla mnie jest bardzo wygodna, ale nie każdemu z moich znajomych pasuje jej kształt. W mojej zaczął łuszczyć się plastik na lewym guziku, po roku musiałem wymienić ślizgacze, a dwóch znajomych reklamowało myszki z powodu wady lasera - jedna RAT 7 i jedna RAT 5. Przez "otwartą" konstrukcje zbiera się w niej kurz i ciężko ją z niego wyczyścić. Dodatkowo jak komputer stoi na biurku, to potrafi przeszkadzać myszce w działaniu - wskaźnik sobie lata gdzie chce przez drgania - na logitech g9 nie miałem takich akcji. W ogóle sporo moich znajomych ma RATy i wygląda na to, że jakość poszczególnych sztuk potrafi się bardzo od siebie różnić.

[VIDE] Herezja:
Na szczęście komp mi stoi na podłodze. Mam za to na biurku klawiaturę, amplituner i monitor. Co powoduje, że nie mam za dużo wolnego miejsca i kabel mi dość mocno ograniczał ruchy myszki. Stąd moje zainteresowanie bezprzewodowymi myszkami. Ale jak się okazało, źle u mnie działają (coś je musi zagłuszać).
Swoją drogą mam szmacianą podkładkę z wkładką żelową czyli ponoć lasery średnio sobie radzą na tym podłożu więc chyba lepsze byłyby optyki.

Soulscream:
Dorzuc i kup Deathaddera, za-je-bi-sta mysz dla gracza.

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Larving w Marzec 05, 2013, 14:27:54 ---Ja mam Rata 7 i nie do końca polecam. Jak dla mnie jest bardzo wygodna, ale nie każdemu z moich znajomych pasuje jej kształt.
--- Koniec cytatu ---

Logitechy leżą w ręce miodnie ;D

--- Cytat: Herezja w Marzec 05, 2013, 14:33:14 ---Na szczęście komp mi stoi na podłodze. Mam za to na biurku klawiaturę, amplituner i monitor. Co powoduje, że nie mam za dużo wolnego miejsca i kabel mi dość mocno ograniczał ruchy myszki. Stąd moje zainteresowanie bezprzewodowymi myszkami. Ale jak się okazało, źle u mnie działają (coś je musi zagłuszać).
Swoją drogą mam szmacianą podkładkę z wkładką żelową czyli ponoć lasery średnio sobie radzą na tym podłożu więc chyba lepsze byłyby optyki.

--- Koniec cytatu ---

http://www.komputronik.pl/category/2989/Sprzet_komputerowy_-Peryferia-SteelSeries.html polecam od nich podkłaki (są dość tanie), mam i nie narzekam :P a jeśli chodzi o mało miejsca to od czego jest 3k dpi ?? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej