Eve Online > PVP
Retribution PVP
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Theronth w Marzec 05, 2013, 19:09:51 ---Chciałbym zauważyć, że temat nazywa się RETRIBUTION PVP i op poprosił o radę dotyczącą tego konkretnego statku, a nie 'hej, ale istnieje taki fajny fit na Vengeance na LML, który jest super lol kawaii ugguuu', więc proszę o nie wyjeżdżanie z takimi hipokryzjami, eh.
--- Koniec cytatu ---
Jesteś z Sookołem spokrewniony, że tak zapytne? Bo klapki na oczach i problem z rozumnym łączeniem faktów w jakimś poruszanym temacie to macie iśćie rodzinny.
Weź se chopie przeczytaj topic od początku, i pokaż mi gdzie jako pierwszy wyskoczyłem z fitami innych AF niż w temacie, i kto jako pierwszy musiał w podwórkowy sposób skomentować krótką wzmiankę, bo wizja Vengi na missilach za cholere nie mogła przypasować do schamatu wypalonego jakis czas temu w jego zwojach mózgowych. No i kto oczywiście dalej z uporem maniaka próbował zgrywać guru od fitów mimo że dany statek widział jedynie w EFT.
A teraz obraź mój Alians na pewno zrobi mi sie głupio ;D
Theronth:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 19:48:54 ---
Weź se chopie przeczytaj topic od początku, i pokaż mi gdzie jako pierwszy wyskoczyłem z fitami innych AF niż w temacie
--- Koniec cytatu ---
Pierwszy twój post w tym temacie.
Doom:
[admin]Pierwsze ostrzeżenie[/admin]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Theronth w Marzec 05, 2013, 20:43:23 ---Pierwszy twój post w tym temacie.
--- Koniec cytatu ---
Brawo ;D
Bardzo mnie cieszy że potwierdziłeś moje podejrzenie że mam do czynienia z gimbusem (czytaj gówniarzem) ;D
Rash'kan:
Uwielbiam tematy gdzie puszek nie wytrzymuje napięcia i zaczyna wszystkich dookoła obrażać, bo nie rozumieją jego wizji inności i przez to maja klapki na oczach <3
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej