Eve Online > PVP

Retribution PVP

<< < (11/12) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Marzec 06, 2013, 13:17:29 ---Uwielbiam tematy gdzie puszek nie wytrzymuje napięcia i zaczyna wszystkich dookoła obrażać, bo nie rozumieją jego wizji inności i przez to maja klapki na oczach <3

--- Koniec cytatu ---
Ja się tylko dostosowuje do ogółu centralowego, wiesz, jak sie wejdzie między wrony i tak dalej ;D

Ulf Nitjsefni:
Reanimacja tematu. Od paru dni zasłaniam Cesarzową własną piersią w milicji i miałbym sporo pytań o ammarskich frytkach do solo/small pvp w low secu. Jak dotąd zauważyłem totalną dominację caldari/gallente statków w pvp. Od biedy trafi się jakiś niewo... znaczy matarski wolf/republic fleet firetail. Pytanie ogólne. Czy ammarskie af-y mają szanse w starciu z takimi shipami? Czy mam po prostu skillować caldari?

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

Ptysiu:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Lipiec 25, 2013, 21:06:40 ---Reanimacja tematu. Od paru dni zasłaniam Cesarzową własną piersią w milicji i miałbym sporo pytań o ammarskich frytkach do solo/small pvp w low secu. Jak dotąd zauważyłem totalną dominację caldari/gallente statków w pvp. Od biedy trafi się jakiś niewo... znaczy matarski wolf/republic fleet firetail. Pytanie ogólne. Czy ammarskie af-y mają szanse w starciu z takimi shipami? Czy mam po prostu skillować caldari?

--- Koniec cytatu ---

Może nie na temat, ale jeśli szukasz amarskiej frytki, to co ze slicerem? Atakowanie tym atrona może nie jest najlepszym pomysłem, ale ogólnie rzecz ujmując, jest to bardzo dobra amarska frytka.

Azbuga:
[Retribution, retri nano]
Tracking Enhancer II
Heat Sink II
Capacitor Power Relay II
Nanofiber Internal Structure II
Nanofiber Internal Structure II

Limited 1MN Microwarpdrive I
Warp Disruptor II

Small Focused Pulse Laser II, Scorch S
[empty high slot]

Small Energy Collision Accelerator II
Small Energy Locus Coordinator I

200 dps na 21km plus 3 falloff - cap stable - speed 2718/3872 OH - 5k ehp. Aż się prosi o secik snake i będzie wypas :)

Ulf Nitjsefni:
Dziekowac. Z fitu skorzystam. A tak ogolnie jak sie maja ammarskie shipy w porownaniu do konkurencji? Deski? Cruzy? Moze osobny temat zaloze zeby tu nie spamowac?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej