Eve Online > PVP

Retribution PVP

<< < (9/12) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MasaHuku w Marzec 05, 2013, 15:26:08 ---dlaczego żart ?? są może nie koniecznie tańsze ale lepsze afki rakietowe ;)

--- Koniec cytatu ---
Ale ja mówiłem o zamiennikach T1  nie AFkach  ;)
A czy są inne lepsze? Pewnie tak, nie latałem caldaryjskimi to wypowiedzieć sie nie moge czy na pewno.

SokoleOko:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Marzec 05, 2013, 14:33:39 ---Zgudi osobiscię proponuję jeszcze ogarnąć Failheap Challenge ;)

--- Koniec cytatu ---

Niestety, poziom postów na tym forum spada mocno. Za czasów "Scrapheap" było o wiele lepiej

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 15:10:08 ---cap stable lub nie
--- Koniec cytatu ---

"W Providence bez zmian", wciąż tam się wierzy, że "cap is life", więc istotne jest to czy ship jest cap stable :)

MGGG:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 15:16:36 ---To jest zastosowanie dla vengeance, żeby nie było tańszych odpowiedników/zamienników?

--- Koniec cytatu ---

Standardowe. To świetna rakietowa fretka o bardzo mocnym tanku.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 05, 2013, 16:48:16 ---"W Providence bez zmian", wciąż tam się wierzy, że "cap is life", więc istotne jest to czy ship jest cap stable :)

--- Koniec cytatu ---
U Sokoła bez zmian, musi mieć ostatnie słowo, nawet jak jest ono totalnie z dupy i ma się nijak do tematu  :-X
Nie wiem w co wierzą w Provi, mało mnie to interesuje, ale ja jeśli mam możliwość nie martwienia sie o cap to taką możlwiość wybiorę.

Theronth:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 17:51:04 ---U Sokoła bez zmian, musi mieć ostatnie słowo, nawet jak jest ono totalnie z dupy i ma się nijak do tematu  :-X

--- Koniec cytatu ---
Chciałbym zauważyć, że temat nazywa się RETRIBUTION PVP i op poprosił o radę dotyczącą tego konkretnego statku, a nie 'hej, ale istnieje taki fajny fit na Vengeance na LML, który jest super lol kawaii ugguuu', więc proszę o nie wyjeżdżanie z takimi hipokryzjami, eh.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej