Eve Online > PVP
Retribution PVP
VonBeerpuszken:
--- Cytat: MasaHuku w Marzec 05, 2013, 15:26:08 ---dlaczego żart ?? są może nie koniecznie tańsze ale lepsze afki rakietowe ;)
--- Koniec cytatu ---
Ale ja mówiłem o zamiennikach T1 nie AFkach ;)
A czy są inne lepsze? Pewnie tak, nie latałem caldaryjskimi to wypowiedzieć sie nie moge czy na pewno.
SokoleOko:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Marzec 05, 2013, 14:33:39 ---Zgudi osobiscię proponuję jeszcze ogarnąć Failheap Challenge ;)
--- Koniec cytatu ---
Niestety, poziom postów na tym forum spada mocno. Za czasów "Scrapheap" było o wiele lepiej
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 15:10:08 ---cap stable lub nie
--- Koniec cytatu ---
"W Providence bez zmian", wciąż tam się wierzy, że "cap is life", więc istotne jest to czy ship jest cap stable :)
MGGG:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 15:16:36 ---To jest zastosowanie dla vengeance, żeby nie było tańszych odpowiedników/zamienników?
--- Koniec cytatu ---
Standardowe. To świetna rakietowa fretka o bardzo mocnym tanku.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 05, 2013, 16:48:16 ---"W Providence bez zmian", wciąż tam się wierzy, że "cap is life", więc istotne jest to czy ship jest cap stable :)
--- Koniec cytatu ---
U Sokoła bez zmian, musi mieć ostatnie słowo, nawet jak jest ono totalnie z dupy i ma się nijak do tematu :-X
Nie wiem w co wierzą w Provi, mało mnie to interesuje, ale ja jeśli mam możliwość nie martwienia sie o cap to taką możlwiość wybiorę.
Theronth:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 05, 2013, 17:51:04 ---U Sokoła bez zmian, musi mieć ostatnie słowo, nawet jak jest ono totalnie z dupy i ma się nijak do tematu :-X
--- Koniec cytatu ---
Chciałbym zauważyć, że temat nazywa się RETRIBUTION PVP i op poprosił o radę dotyczącą tego konkretnego statku, a nie 'hej, ale istnieje taki fajny fit na Vengeance na LML, który jest super lol kawaii ugguuu', więc proszę o nie wyjeżdżanie z takimi hipokryzjami, eh.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej