Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 10:51:14 ---Wciąż wszystko się sprowadza do twojego postrzegania świata. EVE dzieka Odynowi nie kończy sie na lataniu w kółko i masowym odstrzale noobów. Jak liźniesz czegos innego to wtedy porozmawiamy.
--- Koniec cytatu ---
Nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem. Może spróbuj jeszcze raz?
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 10:51:14 ---I druga sprawa, jeśłi chcesz się wypowiadać o jakimś aliansie, jego polityce itp, przynajmniej poszukaj o nim dokładniejszych informacji i wtedy sie wymundrzaj, bo jak na razie twoja wiedza ogranicza się do obejrzanych widoków podczas przelatywania przez systemy.... czyli jest żadna
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że kilkanaście miesięcy roamownia Provi vs. CVA + reszta tego co tam mieszka oraz zakończone sukcesem wywalenie Was z tego regionu można uznać za odpowiednią kwalifikację do oceny. Tak, wiem że poza zdrowym rozsądkiem macie jeszcze argument RP, ale dla mnie brzmi on tak:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 10:51:14 ---Edyta: przeczytałem twój post jeszcze raz... RL z grą popierdolił ci sie juz kompletnie ;D zrób se przerwę bo w Tworkach wylądujesz ;D
--- Koniec cytatu ---
Dalej udowadniasz, że nic nie zrozumiałeś - specjalnie wyszedłem poza Eve, żeby pokazać na czym polega błąd w myśleniu, że "każdy sobie i nikomu nic do tego".
Isengrim:
Sokole, ale wiesz że akurat strzelasz sobie w kolano z porównywaniem Evki do reala. To, co dla jednych jest "postępem medycyny" dla innych - naprawdę nie będących fanatykami religijnymi - może być co najmniej dyskusyjne moralnie, a hasło "wszystko wolno w imię postępu technicznego" prowadzi do równie fajnych rezultatów, co wprowadzenie Szariatu (sam nie czuję, kiedy rymuję). Więc trzymajmy się Evki pls, bo stosowanie do prostej w sumie gry analogii z poważnych zagadnień reala jest nieco... na wyrost. :)
A poza tym uważam, że najlepszym sposobem grania w EvE jest trollowanie na forum, ponieważ chwilowo jest to jedyny sposób grania, na jaki mam czas i możliwości. :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 10:58:58 ---
Myślę, że kilkanaście miesięcy roamownia Provi vs. CVA + reszta tego co tam mieszka oraz zakończone sukcesem wywalenie Was z tego regionu można uznać za odpowiednią kwalifikację do oceny. Tak, wiem że poza zdrowym rozsądkiem macie jeszcze argument RP, ale dla mnie brzmi on tak:
--- Koniec cytatu ---
Brawo, grunt to byc ekspertem bo się cos widziało 3 lata temu :)
A jak ocenisz swój aktualny alians, który niedawno tez został wywalony z Eso? Popatrz, byłem kilka razu w Stain i nikt mnie nawet nie gonił... wszyscy siedzieli w stacjach, a jedyne słowa na lokalu to było kurwienie na kogoś że mu anomalkę zajął. Może z moich doświadczeń wyciągniesz jakieś genialne wnioski?
Swoją droga ktoś z CVA naprawdę musiał cie brzydko podotykać, taka trauma jak twoja nie wzięła sie znikąd.
A czy zrozumiałem co pisałeś? oczywiście że tak, nietrudno jest to zrobić, za każdym razem piszesz dokładnie to samo, zmieniasz jedynie słowa.
Z mojej strony EOT, lubie podyskutować, ale z kimś kto nie jest betonem. :)
Rash'kan:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:11:08 ---Brawo, grunt to byc ekspertem bo się cos widziało 3 lata temu :)
A jak ocenisz swój aktualny alians, który niedawno tez został wywalony z Eso? Popatrz, byłem kilka razu w Stain i nikt mnie nawet nie gonił... wszyscy siedzieli w stacjach, a jedyne słowa na lokalu to było kurwienie na kogoś że mu anomalkę zajął. Może z moich doświadczeń wyciągniesz jakieś genialne wnioski?
Swoją droga ktoś z CVA naprawdę musiał cie brzydko podotykać, taka trauma jak twoja nie wzięła sie znikąd.
A czy zrozumiałem co pisałeś? oczywiście że tak, nietrudno jest to zrobić, za każdym razem piszesz dokładnie to samo, zmieniasz jedynie słowa.
Z mojej strony EOT, lubie podyskutować, ale z kimś kto nie jest betonem. :)
--- Koniec cytatu ---
Puszek tradycyjnie nie ogarnia co sie wokół niego dzieje :D
EDIT: I o czym mówi :D
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 04, 2013, 14:04:18 ---I Wy przeciwko mnie, zdrajcy? ;)
Ileż można tłumaczyć Provi młodymi pilotami. Oni byli młodzi jak ja byłem n00bem i nadal są młodzi, jak ja już bittervecieję. Fontanna życia tam na jakimś moonie tryska :P
--- Koniec cytatu ---
W provi jest duzy przeplyw ludu, to bardziej taki zlobek dla innych ally 0.0 niz ally samo dla siebie, w CVA jest masa vetow, ale to takie stare dziady z 2003-2007 ktorym sie generalnie juz nie chce, a tym bardziej latac w blobie. Tbh obecnie w provi jest 1 - slownie jeden FC ktory ogarnia i pokazuje sie od czasu do czasu gry przyleci godny przeciwnik, jak ostatnio s2n.
Druga sprawa to oni tam nie sa po to by dawac dobre bitki, tylko blobowac i zniecheceac do latania po provi, zreszta temat byl walkowany tysiac razy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej