Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (45/262) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 05, 2013, 11:12:35 ---Puszek tradycyjnie nie ogarnia co sie wokół niego dzieje :D

EDIT: I o czym mówi :D

--- Koniec cytatu ---
Wypowiedział sie kolejny expert który se nawet w CBC nie poradził  ;D
Poza tym nie pamietam żebyśmy ciągali jedna patelnię po bruku żebym ci pozwolił do mnie per Puszek.

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:14:47 ---Wypowiedział sie kolejny expert  ;D

--- Koniec cytatu ---

A może byś sprawdził, gdzie Sokole teraz jest i co robi? Z innego źródła, niż ticker na Centrali? :P

Rash'kan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:14:47 ---Wypowiedział sie kolejny expert który se nawet w CBC nie poradził  ;D
Poza tym nie pamietam żebyśmy ciągali jedna patelnię po bruku żebym ci pozwolił do mnie per Puszek.

--- Koniec cytatu ---

CBC idąc twoim doskonałym tokiem myślenia skończyło z 4 aktywnymi osobami w najgorszym z możliwych petów Goonów.
A ty zauwazyłeś chociaż gdzie popełniłeś błąd?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 05, 2013, 11:15:46 ---A może byś sprawdził, gdzie Sokole teraz jest i co robi? Z innego źródła, niż ticker na Centrali? :P

--- Koniec cytatu ---
A czy to było do Sokoła ?  :-X

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:24:25 ---A czy to było do Sokoła ?  :-X

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Cytat: SokoleOko w Dzisiaj o 10:58:58

Myślę, że kilkanaście miesięcy roamownia Provi vs. CVA + reszta tego co tam mieszka oraz zakończone sukcesem wywalenie Was z tego regionu można uznać za odpowiednią kwalifikację do oceny. Tak, wiem że poza zdrowym rozsądkiem macie jeszcze argument RP, ale dla mnie brzmi on tak:
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---[...]
A jak ocenisz swój aktualny alians, który niedawno tez został wywalony z Eso? Popatrz, byłem kilka razu w Stain i nikt mnie nawet nie gonił... wszyscy siedzieli w stacjach, a jedyne słowa na lokalu to było kurwienie na kogoś że mu anomalkę zajął. Może z moich doświadczeń wyciągniesz jakieś genialne wnioski?
--- Koniec cytatu ---

Kierownik, weź się ogarnij?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej