Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Alice9:
potem banda takich przylatuje i pro spieprzają gdzie pieprz rośnie wyjąc - zblobowali nas nyxami ;D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: FITTIpalti w Czerwiec 04, 2013, 12:30:59 ---Problem w tym że większość pro pefałperów gardzi takimi jak ja, którzy lubią postrzelać sobie w blobie i na koniec bitki pochwalić się topdemedż dilerem.
--- Koniec cytatu ---
Różnica między blobem a skirmishem -
50 osobowa flota niepropefauperów - blob
50 osobowa flota propefauperów - skirmish ;D
(przykład - 50+ flotka obronna w Provi to provi blob, 50+ gang z Sokołem na czele już jest skirmishem :P)
Punkt widzenia zależy od tego gdzie aktualnie dupa siedzi ;D
mkx:
ah ci pro peflaperzy czyhający na random nub spawn i wchore kills " wait for me ! "
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 04, 2013, 12:59:36 ---Różnica między blobem a skirmishem -
50 osobowa flota niepropefauperów - blob
50 osobowa flota propefauperów - skirmish ;D
(przykład - 50+ flotka obronna w Provi to provi blob, 50+ gang z Sokołem na czele już jest skirmishem :P)
Punkt widzenia zależy od tego gdzie aktualnie dupa siedzi ;D
--- Koniec cytatu ---
Patrzcie, kto wylazł spod kamienia.
Liczby troche urosły. Dzisiaj Skirmish jest właśnie tak do 50 osób, a jeszcze jesienią 2009 liczący jakieś 800 charów Ushra'Khan wystawiał 60-70 sniper BSów na CTA. Duże floty to już zdecydowanie powyżej 100 osób, na CTA często lata się w kilka flot.
Niemniej, ganianie w 50 osób gangu mającego kilka/kilkanaście osób to nadal Proviblob.
Wczoraj przeleciałem cale Provi (D-G -> 9UY -> KBP -> Assah) i wszystko wiało gdzie pieprz rośnie. Były jakieś failowe bomb-runy, ale nawet cały squad bomberów nie potrafił nas zabić. Dopiero pod Sendaya znaleźliśmy flotę Providence, ale ci zajęci byli tak bardzo uciekaniem, że ubiliśmy tylko paru :/
MGGG:
--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 03, 2013, 16:12:18 ---no może oprocz talwarów TEST alliance gdzie każdy leci fruuu na jana do przodu :P
--- Koniec cytatu ---
i dlatego to super zabawowy setap :) a w koncu liczy sie fun ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej