Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (38/262) > >>

Dux:

--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 04, 2013, 11:23:46 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=215048
Takie oficery tylko w Eso :P

--- Koniec cytatu ---

Ile włazi alfy w takie ustrojstwo od tylu tornad? Ma w ogóle coś jeszcze by naprawiać?

FITTIpalti:
Co ciekawe najwięcej do powiedzenia o F1 puszerach mają ludzie z Volty, outbrejków, cała masa Pro Pęfałperów czy jacyś inni piraci.
Ja wam powiem: zajmijcie się szukaniem skilla w swoich smal scale bitkach a ludki z power blocków niech zajmą się swoimi sprawami.  ;)

EDIT
Ja kocham latać w dużych blobach, dla mnie eve zaczyna się od 78 graczy +.
Najlepiej się bombuje duże bloby, po zmianach w kloukowanu zupełne bez skilla można się załapać na bezmiar killi.

FN:

--- Cytat: FITTIpalti w Czerwiec 04, 2013, 12:10:04 ---Co ciekawe najwięcej do powiedzenia o F1 puszerach mają ludzie z Volty, outbrejków, cała masa Pro Pęfałperów czy jacyś inni piraci.
Ja wam powiem: zajmijcie się szukaniem skilla w swoich smal scale bitkach a ludki z power blocków niech zajmą się swoimi sprawami.  ;)

--- Koniec cytatu ---

ale nie widze zwiazku..przciez mozna se latac  pr0 solo lub w malych gangach pare godzin pozniej byc tzw. f1 klikaczem w jakies duzej rozpierduszce altem w matce  czekac na cyno i siedziec w hulku 4fun po imprezie..czy tez szukac oficerka problem jest w urozmaiceniu a reczej jego brak w poszczegolnych korpach a potem takie glodne pierdolenie i wylewanie frustracji kryptopedalow

WhiteCat:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 04, 2013, 11:33:18 ---Ile włazi alfy w takie ustrojstwo od tylu tornad? Ma w ogóle coś jeszcze by naprawiać?

--- Koniec cytatu ---
Spada na niecałe dwie alfy z 4 działek z tornada, czyli pewnie na jedną by spadło, trudno ocenić przy 10% TiDi ;)

FITTIpalti:
Problem w tym że większość pro pefałperów gardzi takimi jak ja, którzy lubią postrzelać sobie w blobie i na koniec bitki pochwalić się topdemedż dilerem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej