Forum Gry > Inne gry

Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż

<< < (15/23) > >>

sztosz:

--- Cytat: Mona X w Marzec 04, 2013, 17:00:02 ---Przecież interfejs jest dobry i chyba do dziś nie udało się wymyśleć lepszego.

--- Koniec cytatu ---

Ty piszesz o interfejsie z Homeworlda?

...

A! Już wiem :D Kpisz! >:D Prawie się nabrałem :D

Yavax Zavro:

--- Cytat: Mona X w Marzec 04, 2013, 17:00:02 ---Przecież interfejs jest dobry i chyba do dziś nie udało się wymyśleć lepszego.

--- Koniec cytatu ---
Gdybym nie wiedział, że robisz sobie jajca, to bym Ci polecił sprawdzić interfacjate Nexusa chociażby. Swoja drogą zauważyłem, że Sins of Solar Empire ma bardzo podobny interface Nexusa :). Plagiat?

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 04, 2013, 16:48:45 ---Rany Jakub skończ się zachowywać jak jakiś totalny nerd :P. Chcesz mi powiedzieć, że w kolejnych misjach gra ma lepszy interface z którym nie trzeba się męczyć(!) i magicznie mnie wciągnie, bo co? Cycki, dragi i alkohol?

--- Koniec cytatu ---
Nie wciągnie Cię, bo nie chcesz dać się wciągnąć.
I nie "totalny nerd" - jak bym był takowym to dyskusję prowadziłbym dużo aktywaniej i nie unikając pisania, że "HW1 to najlepsza gra ever".

Poprostu uważam że oczena książki po przeczytaniu tylko przedmowy jest mało warta.

Merle78:
Homeworld nudny, dobre... Jak dobrze pamietam, w czasach gdy Homeworld wyszedl nie bylo innej strategicznej gry kosmicznej umozliwiajacej poruszanie sie w 3D. Teraz jest juz przestarzaly, poza tym nowe internetowe pokolenie z czasem skupienia 5 minut zupelnie juz tego nie lapie. Dla tej gry modernizoalem kompa na Athlona 550 slot A (kurde, ile to juz lat temu), bo stary wymiekal pod koniec - ech stare czasy. Dla nowego pokolenia zjadliwy moze byc Cataclysm i 2, ale mi w jedynce brakuje tylko kompresji czasu, bo dwojka zostala niestety w niektorych aspektach uproszczona i to mnie nieco zabolalo.

Yavax Zavro:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Marzec 04, 2013, 18:46:55 ---Nie wciągnie Cię, bo nie chcesz dać się wciągnąć.
--- Koniec cytatu ---
/facepalm Sry, ale to jak ja bym powiedział "skosztuj gówna i nie mów, że Ci nie smakuje, bo ty nie chcesz żeby Ci smakowało". Gusta takie już są :D.

--- Cytat: Jakub Trokowski w Marzec 04, 2013, 18:46:55 ---I nie "totalny nerd" - jak bym był takowym to dyskusję prowadziłbym dużo aktywaniej i nie unikając pisania, że "HW1 to najlepsza gra ever".
Poprostu uważam że oczena książki po przeczytaniu tylko przedmowy jest mało warta.

--- Koniec cytatu ---
Tutaj przyznam Ci trochę racji, ale w moim wypadku jeszcze nigdy nie zdarzyło się tak, że jak coś mi się nie spodobało od pierwszej minuty, to potem mnie nagle wciągnęło. Tak już mam. Także tym zdaniem kończę, bo tu za dużo offtopu strzelam :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej