Forum Gry > Inne gry
Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż
Pol Kent:
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 04, 2013, 19:31:29 ---Także tym zdaniem kończę, bo tu za dużo offtopu strzelam :).
--- Koniec cytatu ---
Pierwsza trafne spostrzeżenie i trafny wniosek. Amen.
P.S. Apropos Twojej wcześniejszej, kwiecistej wypowiedzi pod moim adresem.
Masz talent chłopie, w wolnych chwilach pisuj harlequiny.
Goomich:
--- Cytat: sztosz w Marzec 04, 2013, 17:32:05 ---Ty piszesz o interfejsie z Homeworlda?
...
A! Już wiem :D Kpisz! >:D Prawie się nabrałem :D
--- Koniec cytatu ---
Co w nim jest nie tego?
Wszystko masz dostępne przez skróty i menu pod PPM, albo przyciski. W sumie wszystko jest maks dwa kliknięcia od głównego ekranu gry, czyli całkiem przyzwoicie.
Pozwala łatwo posłać dowolne statki w dowolny punkt przestrzeni i zaatakować dowolnego przeciwnika.
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 04, 2013, 17:40:41 ---Swoja drogą zauważyłem, że Sins of Solar Empire ma bardzo podobny interface Nexusa :).
--- Koniec cytatu ---
Co? Nie ma.
--- Cytat: Kombat w Marzec 04, 2013, 16:37:23 ---No właśnie z tego co ostatnio przeczytałem (sorki ale nie znajdę teraz linka) oraz z planów wydawniczych na 2013 wynika że dwójka jednak powstanie, ale prawdopodobnie bez wielu featurów które miały być jeśli kampania na KS zakończyła by się sukcesem.
--- Koniec cytatu ---
Moje google-fu nie ujawniło żadnych takich rewelacji. Może wiesz mniej więcej kiedy to czytałeś?
ManganMan:
A ktoś z was pyka na multi?
Jeśli tak, to jak i gdzie mogę was zastać?
Soulscream:
--- Cytat: ManganMan w Marzec 05, 2013, 12:28:58 ---A ktoś z was pyka na multi?
Jeśli tak, to jak i gdzie mogę was zastać?
--- Koniec cytatu ---
Ja chętnie zainstaluje ponownie, jak będą chetni do niedzielnego pykania w H2. Można, zawsze jakiś mod wrzucić (oby poszło to na win8).
Jakub Trokowski:
W sumie można by i pyknąć. Hamachi trza mieć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej