Forum Gry > Inne gry
Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż
ManganMan:
--- Cytat: Kombat w Marzec 04, 2013, 16:12:51 ---A jak już jesteśmy przy tego typu grach to jeśli ktoś do tej pory nie grał a podobał mu się HW to baaardzo polecam Nexusa, którego sequel ma się podobno pojawić w tym roku robiony przez tych samych ludzi którzy robili jedynke...
--- Koniec cytatu ---
Podobno dwójkę miała robić inna firma, a istnienie dwójki jest zagrożone (brak kasy z Kickstartera) :P
Kombat:
No właśnie z tego co ostatnio przeczytałem (sorki ale nie znajdę teraz linka) oraz z planów wydawniczych na 2013 wynika że dwójka jednak powstanie, ale prawdopodobnie bez wielu featurów które miały być jeśli kampania na KS zakończyła by się sukcesem.
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: Kombat w Marzec 04, 2013, 16:12:51 ---baaardzo polecam Nexusa, którego sequel ma się podobno pojawić w tym roku robiony przez tych samych ludzi którzy robili jedynke... aż ślinka cieknie :)
W moim osobistym rankingu Nexus walczy z oj tam oj tam o tytuł nafajniejszej gry ever
--- Koniec cytatu ---
this :)
Yavax Zavro:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Marzec 04, 2013, 11:58:34 ---Natomiast przejście jednej misji i wyłączenie bo nudno... bez komentarza...
--- Koniec cytatu ---
Rany Jakub skończ się zachowywać jak jakiś totalny nerd :P. Chcesz mi powiedzieć, że w kolejnych misjach gra ma lepszy interface z którym nie trzeba się męczyć(!) i magicznie mnie wciągnie, bo co? Cycki, dragi i alkohol?
Goomich:
Przecież interfejs jest dobry i chyba do dziś nie udało się wymyśleć lepszego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej