Forum Gry > Inne gry
Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż
Leczymorda:
Wracając do tematu sega jest odpowiedzialne za serię total war o ilę się nie mylę. Niestety twórcy gier idą coraz bardziej pod amerykańskiego gracza (no brain , no pain) robiąc debilnie proste i tępe gry.
Blizz sprzedaję w "amerykańskiej" cenie. Cena jednostkowa jest dobra. Niestety pomysł tworzenia 3 częsci ma celu tylko dojenie graczy.
--- Cytuj ---Aż specjalnie dla ciebie wyłączyłem wifi i sprawdziłem. Startuje jak najbardziej i można sobie pograć offline w kampanię, trzeba bodajże tylko raz odpalić z połączeniem - nie wiem, nie chciało mi się resetować aż tak ustawień sobie. Grałeś w to choć raz, czy powtarzasz tylko bullshit zasłyszany na internecie?
--- Koniec cytatu ---
wystarczy zajerestrowaną grę uruchomić tylko raz i można grać offline.
Filip Bonn:
Dla zasady należałoby nie kupować dodatków w cenie pełnoprawnych produkcji.
Soulscream:
--- Cytat: mapryl w Marzec 01, 2013, 20:27:36 ---Dla zasady należałoby nie kupować dodatków w cenie pełnoprawnych produkcji.
--- Koniec cytatu ---
Heart of the Swarm nie jest dodatkiem.
ManganMan:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 01, 2013, 20:34:18 ---Heart of the Swarm nie jest dodatkiem.
--- Koniec cytatu ---
Tylko alternatywną medoto-dojarką.
Ja tam poczekam na Legacy of Void.
Wysłane z mojego WT19i
Ranshe:
--- Cytat: Leczymorda w Marzec 01, 2013, 18:39:34 ---Wracając do tematu sega jest odpowiedzialne za serię total war o ilę się nie mylę.
--- Koniec cytatu ---
No tak, to akurat na palcach jednej ręki policzysz total wary, dokładnie. :)
--- Cytuj ---wystarczy zajerestrowaną grę uruchomić tylko raz i można grać offline.
--- Koniec cytatu ---
Tak też myślałem, po prostu miałem taką opcję od dawna i nie byłem pewien :)
--- Cytat: mapryl w Marzec 01, 2013, 20:27:36 ---Dla zasady należałoby nie kupować dodatków w cenie pełnoprawnych produkcji.
--- Koniec cytatu ---
I bardzo słuszna zasada, tylko co jeśli ten "dodatek" zawiera kampanię dającą w singlu tyle czasu zabawy co 3 inne gry razem wzięte? Dla mnie to jak najbardziej kwalifikuje się na pełnoprawną produkcję :P
(Wings of Liberty dawało, nie ma żadnych przesłanek co do tego, że HotS nie da)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej