Forum Gry > Inne gry
Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż
Goomich:
Ja nie mam pojęcia o scenie e-sportowej, podpieram się opinią, że któreś MOBY maja wiecej publicznosci, niz Starcraft.
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 15:02:20 ---Blizzard All-Stars nie DOTA. Zmienili nazwę po pyskówce z valve
--- Koniec cytatu ---
Mozliwe, dla mnie to bedzie DOTA
--- Cytuj ---W KOREII.
--- Koniec cytatu ---
Poza granicami Koreii, SC2 jest dalej bardzo silne na MLG, IEM, DreamHack etc. Scena SC1 umarla. Proleague juz jest na SC2 i nie ma oficjlanie juz ligi SC1 nawet w korei. A na Twitch TV ja mowie o streamerach z europy i poza. W samej koreii masz 3-4 kanaly poswiecone SC wylacznie... .
Swoja droga SC2 jest tytulem stricte esportowym i gra bedzie sie miec calkiem dobrze :). 12 marca premiera HOTS, nie moge sie doczekac :).
--- Cytat: Mona X w Marzec 01, 2013, 15:12:16 ---Ja nie mam pojęcia o scenie e-sportowej, podpieram się opinią, że któreś MOBY maja wiecej publicznosci, niz Starcraft.
--- Koniec cytatu ---
LoL ma 12 mln aktywnych kont. Potezny sukces, ale nie przekreslalbym starcrafta, ktory byl pionioerem esportu wraz z Quakiem i Counter-Strike. Ja sie bardzo ciesze, ze mozna tak malo zmienic, a zrobic bardzo miodna gre. A single player oh well, przechodzisz raz i nie wracasz do niego.
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2013, 13:24:44 ---cena porównywalna z tytułami konsolowymi co jak w zasadzie na klenta gry online to jest sporo za dużo.
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie kupowałeś nigdy gry na konsolę w dniu premiery. Poza tym to nie są jakieś zdupy czołgi czy inne samoloty, które nie mają żadnej zawartości i wartości poza grą online, żeby klient był za darmo.
--- Cytuj ---Cała jedna kampania i teraz jeszcze druga w cenie minimalnie niższej niż ta podstawki
--- Koniec cytatu ---
Której to całej jednej kampanii nie przechodzi się w ~6 godzin jak to kampanie singlowe teraz mają w zwyczaju, tylko bardziej coś w okolicach kilkunastu - kilkudziesięciu, zależnie jak bardzo chce ci się wszystko robić.
No po prostu tragedia.
Edit - aha, druga "kampania" która pewnie będzie też na kilkanaście godzin, kosztuje dokładnie tyle samo co podstawka i nadal nie porównywalnie z tytułami konsolowymi.
--- Cytuj ---Cała masa funkcji społecznościowych wjebanych chyba tylko dlatego ze to modne też w grę singielplayer, a skoro o niej mowa to mój najbardziej was obu śmieszący argument w postaci blizardowskiego odpowiednika debilnych drm ubisoftu - bez połączenia z internetem cholerstwo nawet nie startuje
--- Koniec cytatu ---
Aż specjalnie dla ciebie wyłączyłem wifi i sprawdziłem. Startuje jak najbardziej i można sobie pograć offline w kampanię, trzeba bodajże tylko raz odpalić z połączeniem - nie wiem, nie chciało mi się resetować aż tak ustawień sobie. Grałeś w to choć raz, czy powtarzasz tylko bullshit zasłyszany na internecie?
[VIDE] Herezja:
Mały Offtop
Osobiście nadal czekam na kogoś z kim można byłoby po necie pograć w C&C Generals
ManganMan:
--- Cytat: Herezja w Marzec 01, 2013, 16:54:19 ---Mały Offtop
Osobiście nadal czekam na kogoś z kim można byłoby po necie pograć w C&C Generals
--- Koniec cytatu ---
A ja ponad pół roku temu wywaliłem tą grę... <self-facepalm>
Wysłane z mojego WT19i
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej