Śmietnisko > Archiwum
MMORPG Idealny
Blaster:
--- Cytat: "Dormio" ---Ciekawe dla ilu osób gra po 2-3 klonowaniach wci?? b?dzie pozostawa?a atrakcyjn?... :D
--- Koniec cytatu ---
Przeciez nie codziennie przenosi sie klona z jednej stcji do drugiej 8)
A jezeli ktos wlasnie tak robi, czyli uprawia clonejumpy to niech czeka. Sam sobie jest wtedy winny. :twisted:
StellarSheep:
W klonie budzisz sie normalnie tak jak teraz. Jedyna roznica jest to ze jesli giniesz w trakcie przewozu klona to masz prosty wybor. Albo budzisz sie w stacji w ktorej byles ostatnio, albo czekasz az doleci klon do miejsca docelowego. Osobiscie uwazam ze powinno byc ze sie czeka i tyle. Byles nieuwazny i zginales w trakcie transportu... twoj problem.
partridge:
Jak na moj gust powinny byc w przestrzeni kosmicze linie lotnicze, po co tyle latac w ta i spowrotem...
surt:
no ale skoro mialo by byc jakies transportowanie klonow to musialy by latac statki z klonem po tej trasie i np. mogly by byc atakowane i gdyby niedolecial taki klon do celu informacje o tym by dostawal gracz na evemaila + firma transportowa zalatwiala by mu za free tego samego klopna co transportowala na stacje z ktorej wylecial transport ;D takie zycie czasami paczka niedotrze do adresata ;D a zostanie przechwycona przez piratow ;D
+ mogly by byc dodane firmy transportowe ;D ktore przewozily by towary z punktu A do punktu B za okreslona stawke z mozliwoscia ubezpieczenia ;D ktore tez mogly by byc atakowane ;D a cena przewozu zeczy zalezala by od odleglosci i ss systemu ;D to by bylo cos ;D koniec z lataniem haulerkiem przewozac (notabene to rozwiazanie istnieje lecz nie NPC-e a gracze moga podjac sie takiego zadania na misji lecz niejest to dopracowane niewiem np. jak sprawdzic co dana osoba chce by bylo przewiezione mam tylko info ile zajmuje caly transport, tak mi sie jakos wydaje ze to takie misje mozna zlecic i robic.)
rafaello:
ja widze calkiem faajne rozwiazanie na firmy transportowe - mogli by to byc joviaanie swiadczacy uslugi blyskawicznego przenoszenia ze stacji na stacje
przynajmiej w systemach 0.1 do 1.0 - w systemach 0.0 mogby byc wiekszy problem bo terytorializm w eve by podupadl....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej