Śmietnisko > Archiwum

MMORPG Idealny

<< < (2/20) > >>

pticu:

--- Cytat: "cthsqd" ---evka + rozmiary i mozliwosci frontiera wlacznie z ladowaniem na planetach rzeczywistych rozmiarow, wzglednie mala galaktyka i te planety to najwiekszy minus evki. Widok z oczu pilota tez by sie przydal, opcja dla joysticka do pilotowania statku mogla by byc, ale sposob walki bez zmian.
Bardziej rozbudowany tryb dla commandera we flotach (formacje, wskazywanie celow dla roznych grup), no i L A G poprawiony :)
--- Koniec cytatu ---

napisz do CCP, pewnie bedzie SOON (tm) about 10 lat :]

Amos Sommers:

--- Cytat: "Marquiz" ---
--- Cytat: "Amos Sommers" ---EVE z bezposrednim sterowaniem statkow (ala Freelancer style).
--- Koniec cytatu ---

bleh, nie lubie zrecznosciowek....
wolalbym inny system skillowania... a'la conventional rpg
--- Koniec cytatu ---

Pojebalo cie, pozadnie :P

Gram w EVE tylko dlatego ze nie musze siedziec godzinami przed kompem zeby sie zlevelowac :P

marc_in:

--- Cytat: "Amos Sommers" ---
Gram w EVE tylko dlatego ze nie musze siedziec godzinami przed kompem zeby sie zlevelowac :P
--- Koniec cytatu ---

Ta i dzieki temu byle maly ,gruby ,piegowaty ,czterooki 12letni gnojek z 20 godzinami czasu dziennie cie nie rozwala.

LukAsh:
EVE, za caloksztalt (jedynie mogli by wkurzajace bugi poprawic), na razie zaden inny MMOG tak mi sie nie podobal. A pozatym jak by mi ktos 2 lata temu powiedzial ze bede w jedna gre gral ponad rok praktycznie codziennie to bym go wysmial.

unique|tom:

--- Cytat: "LukAsh" ---EVE, za caloksztalt (jedynie mogli by wkurzajace bugi poprawic), na razie zaden inny MMOG tak mi sie nie podobal. A pozatym jak by mi ktos 2 lata temu powiedzial ze bede w jedna gre gral ponad rok praktycznie codziennie to bym go wysmial.
--- Koniec cytatu ---

Do tego bym jeszcze doda? ca?e zamieszanie poza EVE, czyli to ?e gra nie ko?czy si? po cklikni?ciu QUIT GAME, lecz ci?gnie si? dalej off-linowym torem (fora, Role-Playing, Inicjatywy oko?o EVEowe itp)/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej