Śmietnisko > Flamewar
Preordery / kicstarter - inwestowanie czy frajerstwo? (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Cit
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2013, 11:47:22 ---Jedna rzecz, nie próbuje przekonać że wpłacając kasę zrobiłeś głupio itp... Twoja kasa, wydałeś na co chciałeś, ja wolę te 5 dolarów wydać na piwo :P
--- Koniec cytatu ---
Nie lubię piwa, lubię gry kosmiczne. :D
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2013, 11:47:22 ---Przynajmniej wiem że o no JEST a nie BĘDZIE.... może... bo jaka masz gwarancję że ta gra wyjdzie?
--- Koniec cytatu ---
Żadnej. Fifty-fifty. Gra powstanie, albo nie powstanie. ;)
Ale bez KSa mam 100%, że nie wyjdzie.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2013, 11:47:22 ---Jak ta gra sie pokaże i będzie okazja wypróbowania za darmo, i gdy mi sie spodoba, z chęcią gościowi zapłacę za wykonaną robotę.
--- Koniec cytatu ---
Tylko nie zapomnij podziękować tysiącom dzielnych ludzi, którzy nadstawiali portfele, gdy ty żłopałeś piwo. :D
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2013, 11:47:22 ---Po prostu nie lubie nikomu płacić za same chęci.
--- Koniec cytatu ---
To pamiętaj, żeby nigdy nie zawierać z nikim umowy-zlecenia. Tylko i wyłącznie umowy o dzieło.
LosBekoczoS:
--- Cytat: Ranshe w Luty 14, 2013, 20:20:24 ---Słynne jak słynne, jakaś fajna drama? Daj linka :D
--- Koniec cytatu ---
Tak wiec historia zaczyna sie mrokach roku 2010 :D
http://www.wykop.pl/link/390763/wspomoz-bestplayer/
http://www.bestplayer.com.pl/zbiorka Tutaj pojawia sie teoria spiskowa ze razem z zatrzymaniem "zegara" przestalo rowniez liczyc wplaty :D
Ludzie sie zaczeli delikatnie mowiac wkorwiac i pojawialy sie co pewien czas wykopki o nazwach
http://www.wykop.pl/link/1068251/co-z-bestplayerem-to-juz-prawie-dwa-lata/
Odpowiedzial pan Karol
http://www.wykop.pl/link/1068251/co-z-bestplayerem-to-juz-prawie-dwa-lata/#comment-9118269
Jak widac 11 miesiecy temu mowil ze bedzie w "tym roku" :D
Takzwanie w miedzy czasie pan zarabia w paszczu kasy na reklamach ktore pojawiaja sie kiedykolwiek otworzysz panel z napisami, tak wiec mysle ze stratny niejest :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Luty 15, 2013, 12:01:01 ---Nie lubię piwa, lubię gry kosmiczne. :D
--- Koniec cytatu ---
Ja gry kosmiczne przy piwie :D
--- Cytat: Mona X w Luty 15, 2013, 12:01:01 ---Tylko nie zapomnij podziękować tysiącom dzielnych ludzi, którzy nadstawiali portfele, gdy ty żłopałeś piwo. :D
--- Koniec cytatu ---
A to już działka tego, kto dzięki nim na mnie zarobi, a im rzuci jakieś mało warte ochłakpki ;)
Edyt: widzisz, mój sceptycyzm bierze sie z tego że ostatnimi czasy miało wyjśc kilka zajebistych, wedle zapewnień, gier. Piękne filmy, plan działania, opisy... i wyszło jak zwykle, albo nic kompletnie albo totalnie niedopracowana szmira.
Xeovar:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 07:12:15 ---@ranshe, Cała dyskusja rozpoczęła się od MOJEGO stwierdzenia, że kilkanaście sekund filmu i obietnica bonusów to DLA MNIE trochę za mało, bym inwestował w NIEISTNIEJĄCY jeszcze produkt, który wcale nie jest konkretny. Jak do cholery może być konkretny skoro jeszcze nie istnieje??? Wyraziłem SWÓJ sceptycyzm, w charakterystycznej dla mnie prześmiewczej formie. To MOJE zdanie i nie rozumiem dlaczego chcecie mnie "naprawiać". Odmawiacie mi własnego zdania?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 10:48:51 ---Nie, rację mam ja, będąc ostrożnym w gospodarowaniu swoimi uczciwie zarobionymi pieniędzmi.
--- Koniec cytatu ---
To masz rację czy opinie/zdanie ?
Bo albo kłócisz się że masz rację w której to polemice nie mam zamiaru się udzielać, albo masz prywatną opinię, w którym to wypadku zacytuję klasyka:
"Opinie są jak dupy, każdy ma swoją i wszystkie śmierdzą."
Wolno ci uważać że to kretynizm. Tak samo jak wolno kupie ludzi się nie zgadzać z tą opinią i dawać kasę.
Jak nie wypali to Twoja opinia skutkowała lepszym efektem.
Jak wypali a Tobie się nie spodoba, to twoja opinia skutkowała lepszym efektem dla Ciebie, choć nie dla tych którzy kasę dali i im się podoba.
Jak wypali i sam kupisz, to ich było na wierzchu - gdyby nie ich "kretynizm" to nie miałbyś czego kupić.
A kwestia alokacji swoich prywatnych zasobów, takich jak kasa, to PRYWATNA sprawa ludzi i dyskusje na ten temat nie mają żadnego sensu i służą jedynie do flejmowania się osób o różnych poglądach. Cud boski że nikt nie wyciągnął jeszcze w dyskusji tego czy palisz/pijesz i czy kretynizmem nie jest wydawanie 50PLN na paczkę fajek i flaszkę zamiast wydać te 50PLN na szansę aby powstała gra w którą chcesz zagrać. Na pewno lepsze szanse na zwrot niż wydanie tych 50PLN na lotto...
A tak w ogóle to wszystkiemu winni są naziści. I Hitler. On na pewno efektem motyla spowodował powstanie tego wątku.
C'est la vie...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Xeovar w Luty 15, 2013, 12:12:51 ---
A tak w ogóle to wszystkiemu winni są naziści. I Hitler.
--- Koniec cytatu ---
I wozacy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej