Eve Online > Dyskusje ogólne
Zycie w EVE - spostrzeżenia z wyprawy do końca świata gry
HammerSnake:
w null na tych pustyniach możesz chyba wynająć sobie przestrzeń za opłatą w iskach, sov holderzy chyba pogardliwie nazywają takich najemców "petami", żeby sobie ego połechtać i swoim żołnierzom, żeby nie wzięli w łapy kalkulatory i nie przeszli do pet corpów ;D.
Nie wiem jak to potem wygląda z korzystaniem z ich infrastruktury, a tak z ulicy to możesz właśnie w paru npc regionach niby handlować, ale to już pewnie jacyś kumaci ludzie ogarnęli i fruwają jump frachtami.
Przy obecnym skomasowaniu wynudzonego mięsa armatniego z 0.0 przerośnięto w iskach, kapsach i super kapsach przez ubogą mechanikę tej gry i "dynamiczną" politykę figur w tej grze, chyba najlepiej właśnie imo sobie wynająć miejscówkę.
SokoleOko:
Tbh, ma trochę racji. Po południu byłem w hisecu po nowego shipa, ale ktoś zawalił mi dziurę do domu. Najbliższą wlotkę miałem w 49- w Querious - przeleciałem przez Efa 11j bez napotkania żywego ducha na gridzie. Przy czym leciałem takim lol-shipem, że gdyby ktoś zobaczył mnie na scanie, na pewno by się rzucił na mnie. Ale nie... sov 0.0 jest martwe.
HammerSnake:
nawet jakby bocili w całym regionie to co by to zmieniło? 8) Chyba tylko statystyki na eve/dotlan maps. Zresztą było to już chyba wielokrotnie wałkowane.
Krogulec:
WhiteCat
freelancera nie interesują wojny , sojusze . co do NPC 0.0 kampa na kampie (zwlaszcza granica Sydycate /Galente ) , kraina wiecznych łowów :) . nie widzę sensu lecieć do -0.7 skoro potrafię sobie poradzić na granicy hi/low bez siedzenia na bramie i kampienia .bylem w -1 i tam prawie niema graczy i dlatego gra powinna się zmieniać
ps: gdzieś miałem screeena ze słupkiem COVENu jak znajde to umieszczę
ps2: o ile w lewa stronę mapy sa korporacje likwidujące kamperow na swoim terytorium , o tyle w prawa Gunsi przez swoja politykę niedostępności zamknęli przelot do brzegu mapy
HammerSnake:
btw krogul jak chcesz zmieniać świat to startuj do csm. Wprowadź w swoim programie jeszcze filtr do skanera na wormhole i masz mój głos, albo lepiej daj w programie filtr na radary, ladary( to by były w sumie 2 pieczenie na jednym ogniu hehe) itp trzeba politycznie do sprawy podchodzić może w programie jeszcze z widowa zrób uber raciarke warpującą w cloacku, żeby mieć szanse, a co potem załatwisz to inna sprawa :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej