Eve Online > Dyskusje ogólne

Zycie w EVE - spostrzeżenia z wyprawy do końca świata gry

<< < (2/13) > >>

HammerSnake:
w null na tych pustyniach możesz chyba wynająć sobie przestrzeń za opłatą w iskach, sov holderzy chyba pogardliwie nazywają takich najemców "petami", żeby sobie ego połechtać i swoim żołnierzom, żeby nie wzięli w łapy kalkulatory i nie przeszli do pet corpów  ;D.

Nie wiem jak to potem wygląda z korzystaniem z ich infrastruktury, a tak z ulicy to możesz właśnie w paru npc regionach niby handlować, ale to już pewnie jacyś kumaci ludzie ogarnęli i fruwają jump frachtami.
Przy obecnym skomasowaniu wynudzonego mięsa armatniego z 0.0 przerośnięto w iskach, kapsach i super kapsach przez ubogą mechanikę tej gry i "dynamiczną" politykę figur w tej grze, chyba najlepiej właśnie imo sobie wynająć miejscówkę.

SokoleOko:
Tbh, ma trochę racji. Po południu byłem w hisecu po nowego shipa, ale ktoś zawalił mi dziurę do domu. Najbliższą wlotkę miałem w 49- w Querious - przeleciałem przez Efa 11j bez napotkania żywego ducha na gridzie. Przy czym leciałem takim lol-shipem, że gdyby ktoś zobaczył mnie na scanie, na pewno by się rzucił na mnie. Ale nie... sov 0.0 jest martwe.

HammerSnake:
nawet jakby bocili w całym regionie to co by to zmieniło? 8) Chyba tylko statystyki na eve/dotlan maps. Zresztą było to już chyba wielokrotnie wałkowane.

Krogulec:
WhiteCat
 freelancera nie interesują wojny , sojusze  .  co do NPC 0.0  kampa na kampie (zwlaszcza granica Sydycate /Galente ) ,     kraina wiecznych łowów   :)     . nie widzę sensu lecieć do  -0.7   skoro potrafię sobie poradzić na granicy  hi/low    bez siedzenia na bramie i kampienia    .bylem w -1  i tam  prawie niema graczy   i dlatego gra powinna się zmieniać   

ps: gdzieś miałem   screeena ze słupkiem COVENu   jak znajde to umieszczę   

ps2: o ile w lewa stronę mapy  sa korporacje  likwidujące kamperow na swoim terytorium  , o tyle w prawa Gunsi przez swoja politykę niedostępności  zamknęli przelot  do brzegu mapy

HammerSnake:
btw krogul jak chcesz zmieniać świat to startuj do csm. Wprowadź w swoim programie jeszcze filtr do skanera na wormhole i masz mój głos, albo lepiej daj w programie filtr na radary, ladary( to by były w sumie 2 pieczenie na jednym ogniu hehe) itp trzeba politycznie do sprawy podchodzić może w programie jeszcze z widowa zrób uber raciarke warpującą w cloacku, żeby mieć szanse, a co potem załatwisz to inna sprawa :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej