Eve Online > Dyskusje ogólne
Bugujące się OV.
Asag:
W defaultowych w states wszystko jest zaznaczone. U mnie w salvaging nie. Ale standing ma znaczenie kiedy to wraki npc? I dlaczego raz tam są a raz ich nie ma?
Teraz nie mam czasu ale jak coś rozwalę i znów będą problemy sprawdzę te standy w states.
Doom:
--- Cytat: Kharim w Luty 03, 2013, 14:54:17 ---Tak. Uninstall. Install.
Wysłane z mojego ZAX 1.2
--- Koniec cytatu ---
Zacząłbym od wyczyszczenia catche, jak nie pomoże to w głównym katalogu, albo w binary masz plike repair, następnie wykasowałbym ustawienia klienta (ryzykowne - jak to nie to to idzie w pizdu od paru minut do nawet paru godzin ustawiania klienta :P ) i dopiero jak to też nie pomoże wywaliłbym klienta i próbował reinstalować
Asag:
Ok, poleciałem na jakiś kiczowaty guristas refuge, rozwaliłem shipy 0 wraków na OV. Wiecie co pomogło? Zaznaczenie w states "Pilot is in your alliance" ???
WTF?
Doom:
witamy w nowych lepszych standingach, ulepszonego interfejsu który jest lepszy niz ten pisany po pijaku przez ludzi którzy mieli wizję tej gr, bo tworzą go teraz ludzie którym płacą investorzy mówiąc dokładnie co ma być... :P
Swoją drogą naprawdę warto mieć w zakładkach pokazywanie każdego wraku z niezaleznie jakim standingiem. Kieds latałem bez tego i gdyby nie braketsy przeoczyłbym pare tłustych kawałków salvagu jakie można spotkać na bramach :)
GlassCutter:
--- Cytat: Asag w Luty 04, 2013, 23:45:01 ---Ok, poleciałem na jakiś kiczowaty guristas refuge, rozwaliłem shipy 0 wraków na OV. Wiecie co pomogło? Zaznaczenie w states "Pilot is in your alliance" ???
WTF?
--- Koniec cytatu ---
Gratulacje Sherlock'u, teraz popatrz na posty wyżej, to może zapali Ci się lampka że już było o tym wspominane.
--- Cytat: Doom w Luty 04, 2013, 23:47:57 ---witamy w nowych lepszych standingach, ulepszonego interfejsu który jest lepszy niz ten pisany po pijaku przez ludzi którzy mieli wizję tej gr, bo tworzą go teraz ludzie którym płacą investorzy mówiąc dokładnie co ma być... :P
--- Koniec cytatu ---
Doom, to naprawdę jest logiczne i uporządkowane narzędzie. Był okres że psioczyłem na kłódkę która się pojawia gdy ruszasz myszką nad OV, póki nie zastanowiłem się na co mi taki feature pozwala. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej