Eve Online > Dyskusje ogólne
Bugujące się OV.
Doom:
To nie jest kłuda która pokazuje wedle czego masz sortowanie, tylko babol którego nie spotkałem przed przeróbkami interfejsu.
Tak swoją drogą to debilizm ze wraki teraz na overviu są lczone jako alliansowe, a jednocześnie, np salvage dronki ignorują auto zbieranie wraku jeśli ten nie został wygenerowany (final blow na tym czym kiedyś był wrak) przez włascieciela salvage dronek. Można takie wraki oczywiście pozbierajć tymi cholerami ale wymaga to już targetowania i indywidualnego sterowania...
Generalnie odkąd się za to zabrali to każda zmiana wprowadza:
- serię bluzgów na nowy "lepszy" ficzer w UI
- flajmy obrońców starego dobrego i lemingów którym sie podoba tylko dlatego że nowe
- masę bugów
- wkurw ludzi na ignorowanie ważniejszych rzeczy i zajmowanie się pierdołami
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Luty 04, 2013, 23:59:30 ---To nie jest kłuda która pokazuje wedle czego masz sortowanie, tylko babol którego nie spotkałem przed przeróbkami interfejsu.
--- Koniec cytatu ---
To kłóda która blokuje skakanie OV pozwalając wybrać cel, wcześniej ganiałeś go po całej liście. Ułatwia życie pilotowi cepa który może mieć bramy na tej samej zakładce co cele gdy łapie coś na bramie. Wystarczy że macha myszka w miejscu gdzie pojawi się cel, nic mu nie skacze, może od razy targetować.
--- Cytat: Doom w Luty 04, 2013, 23:59:30 ---Tak swoją drogą to debilizm ze wraki teraz na overviu są lczone jako alliansowe
--- Koniec cytatu ---
A wcześniej było jak? Powinno wystarczyć samo przynależenie do korpa by pojawiły się wraki, chociaż tu pewnie ma znaczenie kolejność jaka jest ustawiona w zakładce obok w ustawieniach OV (korp/ally/flota/milicja itd).
Asag:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 04, 2013, 23:53:25 ---Gratulacje Sherlock'u, teraz popatrz na posty wyżej, to może zapali Ci się lampka że już było o tym wspominane.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, przecież napisałem że przetestuję te standy i states co pisałeś, nie wiem o co ci chodzi więc. Po prostu dla mnie bezsensu że wrak wymaga zaznaczenia pilot is in your alliance.
Hmm, skoro już wyleciałem w tengu to postanowiłem z nudów przeskanować chociaż ze 3 systemy.
I o dziwo napotkałem 4/10 Guristas Scout Outpost. Rozwalam teleskop, sprawdzam loot i opad szczęki. Po paru tygodniach crapów po 15kk wylatuje: Pithum C-Type Adaptive Invul, Pithum C-Type Medium Shield Booster i Kinetic amplifier. Jakieś 800-900mln do przodu.
Wiem, offtop, ale musiałem się pochwalić :)
Doom:
--- Cytuj ---To kłóda która blokuje skakanie OV pozwalając wybrać cel, wcześniej ganiałeś go po całej liście. Ułatwia życie pilotowi cepa który może mieć bramy na tej samej zakładce co cele gdy łapie coś na bramie. Wystarczy że macha myszka w miejscu gdzie pojawi się cel, nic mu nie skacze, może od razy targetować.
--- Koniec cytatu ---
Słyszałeś o klawiszu ctrl?
--- Cytuj ---A wcześniej było jak?
--- Koniec cytatu ---
Corp był właścicielem, do tego nie wpływały na nie ustawienia zakładki standingowej poza kolorem biały / żółty (potem niebiejski doszedł)
--- Cytat: Asag w Luty 05, 2013, 00:10:48 ---Hmm, skoro już wyleciałem w tengu to postanowiłem z nudów przeskanować chociaż ze 3 systemy.
I o dziwo napotkałem 4/10 Guristas Scout Outpost. Rozwalam teleskop, sprawdzam loot i opad szczęki. Po paru tygodniach crapów po 15kk wylatuje: Pithum C-Type Adaptive Invul, Pithum C-Type Medium Shield Booster i Kinetic amplifier. Jakieś 800-900mln do przodu.
Wiem, offtop, ale musiałem się pochwalić :)
--- Koniec cytatu ---
umieraj długo i w męczarniach
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Luty 05, 2013, 00:11:55 ---Słyszałeś o klawiszu ctrl?
--- Koniec cytatu ---
Ctrl blokował skakanie OV?
--- Cytat: Doom w Luty 05, 2013, 00:11:55 ---Corp był właścicielem, do tego nie wpływały na nie ustawienia zakładki standingowej poza kolorem biały / żółty
--- Koniec cytatu ---
Da się te kolory przywrócić? Wszystkie mi się wyświetlają na biało, głupio to wygląda po bitce i nie pozwala szybko oszacować poziomu owna :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej