Eve Online > Dyskusje ogólne

Bugujące się OV.

<< < (3/6) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Luty 04, 2013, 09:48:55 ---Strzelam trochę na ślepo, więc jeśli walnę głupotę to przepraszam. Wraki są czyjąś własnością więc możliwe że masz namieszane w części ustawień OV dotyczącej stadingów.

--- Koniec cytatu ---

Ciekawe. Czyli - per analogiam - skoro nie widzisz w overview "swoich", to nie widzisz wraków? I zakładkę wrakową trzeba byłoby ustawić jak zakładkę "moja flota" pod kątem standingów?

Skeer:
Standy też się liczą przy wrakach.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 04, 2013, 10:44:33 ---Ciekawe. Czyli - per analogiam - skoro nie widzisz w overview "swoich", to nie widzisz wraków? I zakładkę wrakową trzeba byłoby ustawić jak zakładkę "moja flota" pod kątem standingów?

--- Koniec cytatu ---
Zakładkę pve z ratami, wrakami i całym tym śmieciem (oraz biomas!) mam ustawioną by działała dla każdego stadingu.

Asag:

--- Cytat: GlassCutter w Luty 04, 2013, 09:48:55 ---Strzelam trochę na ślepo, więc jeśli walnę głupotę to przepraszam. Wraki są czyjąś własnością więc możliwe że masz namieszane w części ustawień OV dotyczącej stadingów.

--- Koniec cytatu ---

Pudło, własnoręcznie rozwalane shipy. Nie wiem co się dzieje, raz się pojawiają w OV a czasem za cholerę ich tam nie uświadczysz. Może wstydliwe jakieś?
Na razie przejściowo kiedy wraki wariują daję default loot ustawienie bo przy tym się pojawiają zawsze.

GlassCutter:

--- Cytat: Asag w Luty 04, 2013, 22:59:35 ---Pudło, własnoręcznie rozwalane shipy. Nie wiem co się dzieje, raz się pojawiają w OV a czasem za cholerę ich tam nie uświadczysz. Może wstydliwe jakieś?
Na razie przejściowo kiedy wraki wariują daję default loot ustawienie bo przy tym się pojawiają zawsze.

--- Koniec cytatu ---
A masz ustawione że widzisz dodatnie stadingi? Sprawdź też z łaski swojej czym w stadingach różni się default loot od twoich ustawień, bo tak tkwi klucz do "zagadki".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej