Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (69/105) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 04, 2014, 15:48:40 ---Dla mnie historyki za bardzo przypominają roamy w Eve - tam lecisz przez 20j i nic się nie dzieje, tu wspinasz się 10 minut, walczysz chwilę, potem koniec ammo i do domu.

--- Koniec cytatu ---
Chyba mało latałeś historyków i masz przyzwyczajenia z arcade ;)

Po 1 ammo styka na całą 15minutową misje (chyba że to wczesne zero które na 120 pocisków), rzadko się wraca na lotnisko. Po prostu każdy pocisk ma znaczenie, nie strzelasz jeśli nie masz pewności że trafisz.

Z tymi 10 minutami to mocna przesada, nie więcej niż 5. Potem już oba teamy się spotykają i zaczynają się podchody taktyczne.

[youtube]http://youtu.be/DmKHQ_aP96k[/youtube]

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 04, 2014, 15:48:40 ---Arcade to skoncentrowana akcja - gram 5-8 bitek pod rząd (ok. 2h), zbieram jakieś 20-40 killi i jest fajnie.

--- Koniec cytatu ---
Czyli długość rozgrywek jest identyczna ;)

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 04, 2014, 16:04:39 ---Z tymi 10 minutami to mocna przesada, nie więcej niż 5. Potem już oba teamy się spotykają i zaczynają się podchody taktyczne.

--- Koniec cytatu ---

Na filmie jak na dłoni widać, że trwało to 6 minut, zanim w ogóle było co pokazać. Dzięki za dostarczenie dowodu na poparcie mojej tezy.

Swoją drogą, gość się jara tym Ta-152 jakby nigdy wcześniej nie latał Bf-109G-6/G-10/K-4, które też mają MK-108 strzelające przez śmigło.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 04, 2014, 18:44:54 ---Na filmie jak na dłoni widać, że trwało to 6 minut, zanim w ogóle było co pokazać. Dzięki za dostarczenie dowodu na poparcie mojej tezy.

--- Koniec cytatu ---
Pisałeś o 10 :)

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 04, 2014, 18:44:54 ---Swoją drogą, gość się jara tym Ta-152 jakby nigdy wcześniej nie latał Bf-109G-6/G-10/K-4, które też mają MK-108 strzelające przez śmigło.

--- Koniec cytatu ---
Bo bf 109 w porównaniu z fokami są delikatnie mówiąc gówniane. Tu nie chodzi o działo.. Znów przyzwyczajenia z arcade :P

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 04, 2014, 19:35:33 ---Pisałeś o 10 :)

--- Koniec cytatu ---

6 minut to wieczność - ja po takim czasie mam czasem i 5 killi :)

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 04, 2014, 19:35:33 ---Bo bf 109 w porównaniu z fokami są delikatnie mówiąc gówniane. Tu nie chodzi o działo.. Znów przyzwyczajenia z arcade :P

--- Koniec cytatu ---

Jak nie chodzi o działo - właśnie MK 108 Motorkannone. Trafiasz gościa raz i odpada mu pół dupy.

Dopiero wbijam Fw-190D-9, ale po doświadczeniach ze 190A5/U2 zdecydowanie wolę Bf-109. Zwłaszcza Kurfurst w wersji stockowej okazał się rewelacyjnym samolotem, odkrycie na miarę Friedricha (bo późne Gustavy były takie sobie). 190A5/U2 jest fajny tylko w konfiguracji 6x20mm, bo wtedy wszystko co wpadnie w celownik zostaje zmielone. Niestety, to nie skręca i się nie wznosi. Coś jak P-47D, którego równie szczerze nie znoszę.

Doom:
Sokole bluźnisz.  Ta-152 był naprawde wrednym i skutecznym sprzętem. Jakby go nie opóźniały gówniane odrzutowce i miał stosowny priorytet w produkcji to by alianci mieli znacznie bardziej pod górkę w temacie kontroli nieba

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej