Śmietnisko > Off Topic
Ile sera w serze?
HammerSnake:
ile tego indyka trzeba kupić na kanapki? :D
jakieś sprawdzone przepisy?
ManganMan:
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 10, 2013, 14:02:11 ---a żółty ser ktoś próbował? :D
Ja tam szczerze mówiąc od jakiegoś czasu trzymam się od wędlin z daleka. Tak samo z masła/margaryny też się wyleczyłem. Parę miesięcy bez i teraz każda kanapka z masłem wydaje mi się obrzydliwa.
--- Koniec cytatu ---
Ser jak ser, u mnie topi się jak masło jak się robi zapiekanki.
Polecam suchy chleb, najlepszy z dodatkami lub bez ;D
Proxima Alland:
Wrzucę wam dzisiaj parę fajnych przepisów jak będę miała troszkę czasu.... ::)
Właśnie po tym poznaje się, czy ser żółty jest dobry czy nie. Jeśli się roztapia jak masło, to jest to wyrób seropodobny. Jeśli jest ciągnący (im bardziej, tym lepiej), to mamy do czynienia z prawdziwym serem żółtym. To moja teoria ;p
ManganMan:
--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 08:58:38 ---Wrzucę wam dzisiaj parę fajnych przepisów jak będę miała troszkę czasu.... ::)
--- Koniec cytatu ---
Kochana dziewczyno, tędy proszę: http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=9528 ;D
--- Cytat: Proxima w Wrzesień 11, 2013, 08:58:38 ---Właśnie po tym poznaje się, czy ser żółty jest dobry czy nie. Jeśli się roztapia jak masło, to jest to wyrób seropodobny. Jeśli jest ciągnący (im bardziej, tym lepiej), to mamy do czynienia z prawdziwym serem żółtym. To moja teoria ;p
--- Koniec cytatu ---
No tutaj to cię popieram.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej