Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (17/23) > >>

Rash'kan:

--- Cytat: Mamut w Sierpień 21, 2013, 12:48:27 ---O boże znowu ... Czy będzie tydzien w którym na centrali się nie przewinie post/flejm o wyższosci jednych nad drugimi  ?

Chuj każdemu do tego kto jak gra,i jak spędza wolny czas  .

Ja osobiscie pierdole wszelkie corpy z obowiązkowym czymkolwiek ,mam szefa który mi bardzo dobrze płaci za to że go słucham i wykonuje jego polecenia ,nie potrzebuje żeby w czasie wolnym inny debil z przerostem ego mówił mi co/jak/i gdzie mam robić .

Sądze że takich osób jak ja jest wiecej ,niz wszystkich PRO-OD-WSZYSTKIEGO .

To forum bardziej szkodzi niż pomaga i napewno odpycha część nowych graczy od eve  , nie ma tu nic poza ~ 10 osobami które się ciągle kłócą o to kto jest na końcu "Łancucha pokarmowego" ,bo praktycznie każdy tutaj "śmierdzi" chyba że jest z "bociarni" aka c0ven ,volty lub cartelu .

--- Koniec cytatu ---

Czytam tak sobie, myślę kolejny flejm z cyklu, dlaczego rentierzy są chujowi, (imo lepiej być rentierem niż psem na posyłki wujka Shittaniego, przynajmniej płacisz i masz spokój), ale nie jednak nie.

Jebnąłeś posta tak bardzo z dupy, że nawet pod flejm nie podchodzi.
Uninstall pls.

Mamut:
lol - psem to sobie nazywaj kolegów o ile ich masz  :)
a ja niczyim psem nie jestem :) rozumiem ,że CBC to też psy Shittaniego ?

Gaunt:
zasrane kerbary sie pchajo do pvp

Anthar:
Ja tam patrze na rentierow z innej strony.
Sa to gracze, ktorzy nie lubia pvp.
Zamiast wydawac iski na nowe statki do pvp ( bo niestety czasem spadaja ), na implanty, upgrade clonow, paliwo na regrupy ... itd.
Wola sobie spokojnie pofarmic/pokopac.

W sumie wychodza na tym na + jesli chodzi o Iski.
Jesli to lubia - czemu nie.

Jedni lubia stac na tytku, inni kampic bramy, inni latac 30 j w poszukiwaniu celu, inni strzelac do krzyzykow i kopac skalki.

W czym problem - to jest tylko zabawa?

Rentierowi nikt nie powie - od jutra regrup - masz zawiezc to , to , to i czekac na opy.

SokoleOko:

--- Cytat: Anthar w Sierpień 21, 2013, 13:15:13 ---Rentierowi nikt nie powie - od jutra regrup - masz zawiezc to , to , to i czekac na opy.

--- Koniec cytatu ---

Rentier zaś może usłyszeć "wypierdalaj, masz 24h za zabranie swojego stuffu zanim nie będziesz mógł zadokować na stacji, w której masz wszystkie graty" :D

Ja postrzegam taką kategorię causualowych graczy (bo nie każdy z nich od razu jest rentierem, są też hisecowe misiaczki) jako takich, którzy próbują grać w Eve, jakby to była jakaś... Cywilizacja lub inne Farmville. Chcieliby, żeby nikt im nie przeszkadzał i mogli robić swoje. Niestety, tak to nie działa.

Oczywiście, nie jest to wina rentiera, tylko systemu, który na takie postawy pozwala. Rentierstwo jest wrzodem na dupie nullseca. Z punktu widzenia "generowania contentu", rentierskie slumsy są białymi plamami. Często nawet nie ma po co tam lecieć, bo system umożliwia im chowanie się po stacjach/posach i olewanie tego, co do nich przylatuje. Gdyby sov i przychody w 0.0 były wprost uzależnione od tego, czy bronisz swojej przestrzeni, rentierów by nie było, a gra jako całość, miałaby się o wiele lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej