Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (16/23) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 12:03:50 ---Byliśmy w Covenie do samego końca, automatycznie niejako przeszliśmy do Zombiaków wtedy kiedy Coven odsprzedał im resztę Sovów.
Widzę że pamięć u niektórych już nie ta, ewentualnie mocno selektywno-subiektywna.

--- Koniec cytatu ---

ZANIM c0ven teren sprzedał, kilka systemów zostało flipniętych na rzecz Zombie przez rentierów. Faktycznie, nie przez Was.

--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 12:03:50 ---Do tego wbrew negatywnej opinii o rentierach jako takich, jakoś tak wszyscy o nich zabiegają (włącznie  z ostatnią zmianą doktryny Goonów) ;)

--- Koniec cytatu ---

Rentierzy służą tylko i wyłącznie do dojenia kasy, niczego innego. Nie myśl, że Cię to w jakiś sposób nobilituje, korpy rentierskie stoją w hierarchii Eve tylko oczko powyżej korpów NPC. Niżej upaść się nie da.

--- Cytat: dr korte w Sierpień 21, 2013, 12:03:50 ---najśmieszniejsze jest to że większość która gra Pvp ma alty powsadzane do korpów rentierskich i vice versa.
Jakże ja lubię hipokrytów :))

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że to co napisałeś, jest wynikiem rzetelnej analizy, bo w przeciwnym wypadku twierdzenie zostało wyciągnięte z dupy.

Jaka "większość"? Członkowie powerblocków mają swoje tereny do zarabiania kasy i/lub SRP (z kasy od Was), więc nie potrzebują alta, za którego jeszcze musieliby komuś płacić. Niezależni brzydzą się rentierstwem, ale alty w takich korpach mają - do awoxingu. Jakbyś nie wiedział, to są lepsze sposoby zarabiania na PvP niż siedzenie w rentierskim slumsie (milicja, incursje, WH, misje pirackie).

Podsumowując, wybacz że niesłusznie posądziłem o coś Twojego korpa, ale nie zmienia to faktu, że jesteście niewolnikami w Eve. Do tego jeszcze z własnego wyboru :)

Alice9:

--- Cytat: Anthar w Sierpień 21, 2013, 10:35:54 ---Sokole - lepszy rentier znany niz nie znany ;)
Pozatym C0ven dal mozliwosc przejscia wszystkim rentierom, gdy tracilismy eso.
Skoro zrobili to ostatnio za przyzwoleniem z Naszej strony to dlaczego teraz nie mielibysmy ich przyjac.
Jak narazie tylko applikacje Zoltany i ConcordDown odrzucilismy - nie zwracajac uwagi na przeprosiny.
Jest lekka roznica sprzedac/zdradzic a odejsc za porozumieniem stron ;)

--- Koniec cytatu ---

jak widać mozna upaść niżej niż byc rentierem - mianowicie latać w barwach covenu lub dla innego ojca chrzestnego i robić za karka do demolowania pizzeri.
rentierka to choć cień niezależności, a od bycia rentierem lepsze jest już siedzenie w cva, bo jest tej niezależności więcej - no ale co kto lubi jeden woli kasie, inny silnego romana.

Theronth:
PIZZA zaprasza do Delve, korzystne stawki!

Mamut:
O boże znowu ... Czy będzie tydzien w którym na centrali się nie przewinie post/flejm o wyższosci jednych nad drugimi  ?

Chuj każdemu do tego kto jak gra,i jak spędza wolny czas  .

Ja osobiscie pierdole wszelkie corpy z obowiązkowym czymkolwiek ,mam szefa który mi bardzo dobrze płaci za to że go słucham i wykonuje jego polecenia ,nie potrzebuje żeby w czasie wolnym inny debil z przerostem ego mówił mi co/jak/i gdzie mam robić .

Sądze że takich osób jak ja jest wiecej ,niz wszystkich PRO-OD-WSZYSTKIEGO .

To forum bardziej szkodzi niż pomaga i napewno odpycha część nowych graczy od eve  , nie ma tu nic poza ~ 10 osobami które się ciągle kłócą o to kto jest na końcu "Łancucha pokarmowego" ,bo praktycznie każdy tutaj "śmierdzi" chyba że jest z "bociarni" aka c0ven ,volty lub cartelu .

Theronth:

--- Cytat: Mamut w Sierpień 21, 2013, 12:48:27 ---To forum bardziej szkodzi niż pomaga i napewno odpycha część nowych graczy od eve  , nie ma tu nic poza ~ 10 osobami które się ciągle kłócą o to kto jest na końcu "Łancucha pokarmowego" ,bo praktycznie każdy tutaj "śmierdzi" chyba że jest z "bociarni" aka c0ven ,volty lub cartelu .

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że jestem botem od minusowania.
Beep. Boop.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej