Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 09, 2012, 16:45:25 ---No widzisz, sam sie przyznales ze nie chodzi ci o normalna rozmowe tylko o to, zeby kogos sprowokowac, a teraz jeszcze UDEZASZ W PLACZ, ze ktos ci nieladnie odpowiedzial ;)
--- Koniec cytatu ---
Strasznie naciągane z tym płaczem, postaraj się bardziej.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 16:47:36 ---Strasznie naciągane z tym płaczem, postaraj się bardziej.
--- Koniec cytatu ---
Nieee, no co ty powiesz
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 09, 2012, 16:48:18 ---Nieee, no co ty powiesz
--- Koniec cytatu ---
Już powiedziałem, mam się powtórzyć ? :P
Apropos "mnormalnej" rozmowy, od dawna na Centrali nie ma szans na coś takiego, bo każdy kto ma inne zdanie od tzw. gwiazd centralowych (czytaj lanserów na pro) jest z miejsca nazywany kerbirem, F1 puszerem i udowadniane jest że gówno wie.
Jedyne co mnie dziwi to to że jeszcze nikt nie zalinkował mojego killboarda :P
amra:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 09, 2012, 15:20:44 ---@Puszek, bo cały patent polega na tym, że ciężko jest komuś zrozumieć to, czego nigdy nie robił i na wszelki wypadek jest na nie.
Dlatego właśnie, nie kumasz idei latania solo lub w 2-3 osoby i spawnienia ludzi na anomalkach. W co drugi post wplatasz jakieś głodne kawałki o czyimś płaczu itp.
--- Koniec cytatu ---
Przecież ty też tego po paczu nie robiłeś :)
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 09, 2012, 15:20:44 ---Null jest niebezpieczne, jeśli Ci nie odpowiada to znaczy że nie powinno Cię tu być. Po to masz sojusz, intele, kolegów żeby bronić terenu jaki zasiedlasz. Na tym to polega.
--- Koniec cytatu ---
Ach tak rozumiem null ma byc niebezpieczne dla carebeara, ale juz nie dla gankera, dla gankera ma byc easy mode. ;)
HammerSnake:
To ma być gra nie dla idiotów, biją cię dresy, aż tu nagle przylatuje policjant i chce te dresy poczęstować tonfą. Pomagasz gliniarzowi, czy pomagasz dresom sklepać policjanta?
Czy ma być łatwiej pvperom/carebearom?
Ma być sandbox, były jakieś możliwości, jakiś kontent tworzony przez graczy(aktorów) i został ucięty, został narzucony kolejny kaganiec. Tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej