Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Nitefish:
No właśnie po tym, jak ktoś napisał że nowa mechanika ssie z konkretnych powodów to zrobiłeś flejm o tym że inni płaczą, że są wannabe propefauperami, ... na nieudolnie udowadniając że jest dobrze :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 09, 2012, 16:14:16 ---No właśnie po tym, jak ktoś napisał że nowa mechanika ssie z konkretnych powodów to zrobiłeś flejm o tym że inni płaczą, że są wannabe propefauperami, ... na nieudolnie udowadniając że jest dobrze :)
--- Koniec cytatu ---
Bo takie jest moje zdanie, co niektórzy kreujący się na pro są w rzeczywistości nieudolni i nie potrafią przystosować się do zmian.
Jakoś kerbiry nie uderzyły w płacz że stara taktyka robienia anomalek poszla wpisdu i muszą zastosować inną.
A czy jest dobrze? Żle jest na pewno że wielu jedyne co potrafi to narzekać jak napotykają trudności.
Sama zmiana machaniki ratów totalnie mi zwisa, ja się po prostu dostosuję, ot cała filozofia.
P.S.: a wiesz co jest najsmieszniejsze? Że w tak prymitywny sposób można co niektórych sprowokować :P
HammerSnake:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 09, 2012, 16:14:16 ---No właśnie po tym, jak ktoś napisał że nowa mechanika ssie z konkretnych powodów to zrobiłeś flejm o tym że inni płaczą, że są wannabe propefauperami, ... na nieudolnie udowadniając że jest dobrze :)
--- Koniec cytatu ---
O właśnie nazwa topicu to "NPC AI vs. PvP" i szczerze cała ta dyskusja z puszkiem to jakaś "przepychanka", żeby mu się nie nudziło podczas farmienia ratów. Oh wait teraz mechanika tak się zmieniła, że chwycił kartkę, ołówek i pół h myśli jak sklepać anomalke. 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: HammerSnake w Grudzień 09, 2012, 16:42:16 ---O właśnie nazwa topicu to "NPC AI vs. PvP" i szczerze cała ta dyskusja z puszkiem to jakaś "przepychanka", żeby mu się nie nudziło podczas farmienia ratów. Oh wait teraz mechanika tak się zmieniła, że chwycił kartkę, ołówek i pół h myśli jak sklepać anomalke. 8)
--- Koniec cytatu ---
Kolejny geniusz który mnie zna ;D
Nie mierz innych swoją miarą, nie wszyscy mają takie same upodobania jak Ty ;D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 16:36:40 ---
Jakoś kerbiry nie uderzyły w płacz że stara taktyka robienia anomalek poszla wpisdu i muszą zastosować inną.
P.S.: a wiesz co jest najsmieszniejsze? Że w tak prymitywny sposób można co niektórych sprowokować :P
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, sam sie przyznales ze nie chodzi ci o normalna rozmowe tylko o to, zeby kogos sprowokowac, a teraz jeszcze UDEZASZ W PLACZ, ze ktos ci nieladnie odpowiedzial ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej