Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
SokoleOko:
--- Cytat: Kane McCallan w Grudzień 09, 2012, 17:03:52 ---Ach tak rozumiem null ma byc niebezpieczne dla carebeara, ale juz nie dla gankera, dla gankera ma byc easy mode. ;)
--- Koniec cytatu ---
Solo czy w 2-3 osoby w Eve to "easy mode"? Gramy w tą samą grę?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 17:28:28 ---Solo czy w 2-3 osoby w Eve to "easy mode"? Gramy w tą samą grę?
--- Koniec cytatu ---
Zajmij się czymś łatwiejszym skoro to ci sprawia trudności ;D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 17:39:30 ---Zajmij się czymś łatwiejszym skoro to ci sprawia trudności ;D
--- Koniec cytatu ---
Na przykład kampieniem gejtów w 10+ osób z instalockiem i jammerami, Provi-Style?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 16:50:38 ---
Apropos "mnormalnej" rozmowy, od dawna na Centrali nie ma szans na coś takiego, bo każdy kto ma inne zdanie od tzw. gwiazd centralowych (czytaj lanserów na pro) jest z miejsca nazywany kerbirem, F1 puszerem i udowadniane jest że gówno wie.
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, od tego jest forum zeby sie dzielic opiniami, masz prawo do wlasnego zdania i masz prawo je wyglaszac, np nazywac rozmowcow gwiazdami centralowymi i sugerowac im, ze sa lanserami, podobnie inni moga cie uwazac za kerbira na podstawie tego co piszesz - jezeli cie to boli to sie bron, i udowodnij ze nim nie jestes, a jezeli cie to nie obchodzi to to olej - rob co chcesz, tylko nie uderzaj znowu w placz... 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 09, 2012, 17:53:40 ---No widzisz, od tego jest forum zeby sie dzielic opiniami, masz prawo do wlasnego zdania i masz prawo je wyglaszac, np nazywac rozmowcow gwiazdami centralowymi i sugerowac im, ze sa lanserami, podobnie inni moga cie uwazac za kerbira na podstawie tego co piszesz - jezeli cie to boli to sie bron, i udowodnij ze nim nie jestes, a jezeli cie to nie obchodzi to to olej - rob co chcesz, tylko nie uderzaj znowu w placz... 8)
--- Koniec cytatu ---
A gdzie ja płakałem że mnie ktoś nazywa kerbirem? Przeca napisałem i to nie raz że to mnie ani ziębi ani grzeje. Proszę Cię, czytaj a nie wyobrażaj sobie.
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 17:51:40 ---Na przykład kampieniem gejtów w 10+ osób z instalockiem i jammerami, Provi-Style?
--- Koniec cytatu ---
Kurde, ale te Provi ma niesamowity wpływ na całe uniwersum, provi blob, provi style.... zaczynam być dumny z miejsca zamieszkania, kształtujemy zachowania całego EVE ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej