Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Wihajster:
Dla tych ratów jesteś czerwony, dlaczego miały by nie zaatakować? Zmiana na + jak dla mnie; przy okazji era ninja-slavagingu się właśnie skończyła?
Lt Rook:
dodaj sobie large micro jump drive (ktorym sie wlasnie bawie) i juz nigdy niczego nie zlapiesz wielkosci BS ;p
Doom:
Sokole a jak Ty byś zareagował jakbyś próbował kogoś zabić i przyleciało by Ci jakieś gówno i próbowało się whorować na killa?
Biedne raty też lubią swój KB
Poza tym od kiedy pvp nazywasz dresiarskie atakowanie statków które w większości wypadków nie mają jak Ci oddać?
ManganMan:
--- Cytat: Skaza w Grudzień 08, 2012, 14:18:22 ---To może inaczej. Pozwolę sobie zacytować tekst z Twojej sygnaturki :
Sam nie marudź jak misiaczek, po prostu użyj większego młotka ;D
--- Koniec cytatu ---
Sugeruję młot pneumatyczny. Poradzi sobie z każdym misiem :P
Theronth:
--- Cytat: Wihajster w Grudzień 08, 2012, 15:15:46 ---Dla tych ratów jesteś czerwony, dlaczego miały by nie zaatakować? Zmiana na + jak dla mnie; przy okazji era ninja-slavagingu się właśnie skończyła?
--- Koniec cytatu ---
Mam 8.67 Dla Serpentis, więc nie powinny mnie atakować :P
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 08, 2012, 15:00:35 ---Jak to było? Adapt or die?
--- Koniec cytatu ---
Adaptacja jest prosta. Więcej ludzi, więcej logi, więcej tanka, więcej linków, więcej, więcej, więcej...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej