Śmietnisko > Off Topic
Zagwozdka techniczna
Khurghan:
Dokładnie z takiego czegoś korzystam na SGS III
SokoleOko:
--- Cytat: Khurghan w Grudzień 04, 2012, 11:16:20 ---Dokładnie z takiego czegoś korzystam na SGS III
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że działa bez problemów z jakością dźwięku? Chodzi mi przede wszystkim o to jak słyszy mnie rozmówca.
Zresztą, próbując rozmawiać przyciskając telefon (grubości podpaski) głową do barku i tak zniekształcamy aparat mowy...
Khurghan:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 04, 2012, 11:28:20 ---Rozumiem, że działa bez problemów z jakością dźwięku? Chodzi mi przede wszystkim o to jak słyszy mnie rozmówca.
Zresztą, próbując rozmawiać przyciskając telefon (grubości podpaski) głową do barku i tak zniekształcamy aparat mowy...
--- Koniec cytatu ---
Tak, działa jak orginalny zestaw słuchawkowy.
Doom:
http://hurtgps.pl/pl_PL/p/SAMSUNG-HF1000-Zestaw-glosnomowiacy-Bluetooth-POLSKA-DYSTRYBUCJA-dostepny-od-reki/875 :P
SokoleOko:
Zlituj się, to jest mega szajs (mówię generalnie). Równie dobrze mogę po prostu używać wbudowanego zestawu głośnomówiącego, ale właśnie jakość jest marna.
Siedzę przy biurku, telefon leży między moimi ramionami (dłonie na klawiaturze), mikrofon jest 20-30 cm od ust, w mieszkaniu idealna cisza, a jednak jakość jest zbyt niska. Dlatego szukam alternatywy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej