Śmietnisko > Off Topic

Zagwozdka techniczna

<< < (3/5) > >>

FITTIpalti:
Jakość jest beznadziejna bo mamy beznadziejną jakość połączeń w Polsce, nic nie zmieniło się u nas od wieków. Jedynie T-mobile wprowadził połączenia HD ale nie wiem czy dla wszystkich

SokoleOko:
Połączenia HD? A co to jest?

Chodziło mi o to, że rozmówca gorzej mnie słyszy gdy używam wbudowanego zestawu głośnomówiącego.

W samochodzie mam zestaw BT, z mikrofonem kierunkowym i rozmówcy często się nie orientują, że jadę samochodem. Nota bene, urządzenie ma już 5 lat i używam go z trzecim już telefonem.

FITTIpalti:
Zauważyłeś że połączenia telefoniczne ( ich jakość ) nie zmieniły się od czasów komuny ? Na zachodzie wprowadzili nowy standard rozmów z jakością "HD" nie znam się na tym nie chcę cię kłamać jak to wygląda technicznie ale tak jest :)
Ba za komuny po kablu na starym telefonie niejednokrotnie jakość rozmów była lepsza  :P
Poza tym co cie obchodzi jak cie ktoś słyszy?
Ja mam to w dupie ważne żeby zrozumiał przekaz  >:D

SokoleOko:
Nie pamiętam co jadłem w niedzielę na obiad, a co dopiero jaka była jakość połączenia telefonicznego za komuny ;)

Natomiast chodzi mi o sytuacje, w których rozmówca nie rozumie co do niego mówię - taka jakość jest zbyt kiepska.

Goomich:
Spróbuj może nagrać coś tym swoim blutótem na komórce.
Jak nie będziesz rozumiał, to inwestuj dalej, jak będziesz, to przenieś się do T-Mobile.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej