Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
SokoleOko:
--- Cytat: Patyk w Listopad 15, 2012, 00:29:20 ---w gaszczu kilkudziesiecu tysiecy ludzi grajacych w EVE jest tych kilkadziesiat (kilkaset?), ktore pokazuja srodkowy palec wielkiemu blobowi i wystawiaja floty na gridzie tam, gdzie inni nie podejmuja walki albo nawet nie wydokowuja.
Czy tak bedzie tez tym razem? Nie wiem, ale wiem jedno: nie "zlozymy sie" w kilka dni, jak to bylo z ROL i caly ten blob bedzie musial sie sporo nalatac zeby to Eso zdobyc.
--- Koniec cytatu ---
I dzięki takiej postawie masz sojuszników i gdzieś tam, daleko na końcu... małego, nic nie znaczącego, Sokoła ;)
Skeer:
--- Cytat: FN w Listopad 15, 2012, 00:33:37 ---widze że rozmowa z podpieraczem tej calej szopki
(co mnie nie dziwi bo chyba raczej wysoko stales w tej piramidze boterskiej jak byles w coven, co?) nie ma najmnijeszego sensu.
btw szopka to jutro bedzie jak xeo i spolka napisza dement bo dzisiejszy nie wiem czy ktos wogole zauwazyl jest tak niemerytoryczny i smieszny iz sklaniam sie twierdzic ze maja tu odbiorców za idiotow ale spoko - ja to rozumiem i szanuje swoj biznes trzeba chronic
--- Koniec cytatu ---
Rotfl. Ty to po prostu głupi jesteś. Szkoda czasu na polemikę.
Isengrim:
--- Cytat: Skeer w Listopad 15, 2012, 00:40:27 ---Rotfl. Ty to po prostu głupi jesteś. Szkoda czasu na polemikę.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest po prostu glupota. To jest po prostu Kosmiczny PiSowiec, ktory znalazl WROGA!!! BOLSZEWIKA GON GON GON!!!
FN:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 15, 2012, 00:48:16 --- BOLSZEWIKA GON GON GON!!!
--- Koniec cytatu ---
jak dla ciebie, potakiwaczu najgorszego sortu przyjacielem jest bolszewik to ja chyba to znaczy fora pomylilem i czas cos porobic pozytecznego :)
LunaticMess:
Wracając do tematu rozumiem ze C0ven postanawia bronic Eso za wszelka cene a potem napadać ze stain na pozostawione tam 2 alianse?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej