Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (15/41) > >>

Skeer:

--- Cytat: FN w Listopad 14, 2012, 23:58:23 ---a jestes?

--- Koniec cytatu ---

Chcesz z liścia? :P

Patyk:
Bardzo przepraszam, ze sie wtrace, ale czuje sie bardzo urazony, ze nikt mnie jeszcze nie oskarzyl o bociarstwo i sprzedawanie ISKow na Allegro!!!

A tak na powaznie: wiem, ze ciezko jest niektorym uwierzyc, ale sa jeszcze na tym swiecie ludzie, ktorzych celem grania w EVE jest to, zeby inni mieli latwiej.
Nie miesci im sie w glowach, ze mozna tyle zapierdalac, nie biorac nic w zamian (no prawie, plex czy 2 miesiecznie za zaslugi ;))
Robota to ciezka i niewdzieczna, no i zazwyczaj trzeba sie otrzasac z gowna, ktorym ludzie cie obrzucaja.

Wiec jaki jest tego sens? Nie wiem jak Xeo, ale wam napisze co ja z tego mam:

SATYSFAKCJE

z tego, ze w gaszczu kilkudziesiecu tysiecy ludzi grajacych w EVE jest tych kilkadziesiat (kilkaset?), ktore pokazuja srodkowy palec wielkiemu blobowi i wystawiaja floty na gridzie tam, gdzie inni nie podejmuja walki albo nawet nie wydokowuja.
Czy tak bedzie tez tym razem? Nie wiem, ale wiem jedno: nie "zlozymy sie" w kilka dni, jak to bylo z ROL i caly ten blob bedzie musial sie sporo nalatac zeby to Eso zdobyc.
No, przynajmniej mam taka nadzieje ... ;)

Isengrim:

--- Cytat: Skeer w Listopad 15, 2012, 00:01:27 ---Chcesz z liścia? :P

--- Koniec cytatu ---

Przyszłym niedoszłym. ;P

FN:

--- Cytat: Skeer w Listopad 15, 2012, 00:01:27 ---Chcesz z liścia? :P

--- Koniec cytatu ---
widze że rozmowa z podpieraczem tej calej szopki
(co mnie nie dziwi bo chyba raczej wysoko stales w tej piramidze boterskiej jak byles w coven, co?) nie ma  najmnijeszego sensu.
btw szopka to jutro bedzie jak xeo i spolka napisza dement bo dzisiejszy nie wiem czy ktos wogole zauwazyl jest tak niemerytoryczny i smieszny iz sklaniam sie twierdzic ze maja tu odbiorców za idiotow ale spoko - ja to rozumiem i szanuje swoj biznes trzeba chronic

--- Cytat: Patyk w Listopad 15, 2012, 00:29:20 ---z tego, ze w gaszczu kilkudziesiecu tysiecy ludzi grajacych w EVE jest tych kilkadziesiat (kilkaset?), ktore pokazuja srodkowy palec wielkiemu blobowi i wystawiaja floty na gridzie tam, gdzie inni nie podejmuja walki albo nawet nie wydokowuja.
Czy tak bedzie tez tym razem? Nie wiem, ale wiem jedno: nie "zlozymy sie" w kilka dni, jak to bylo z ROL i caly ten blob bedzie musial sie sporo nalatac zeby to Eso zdobyc.
No, przynajmniej mam taka nadzieje ... ;)

--- Koniec cytatu ---
roplakalem sie..a moje pytanie nadal pozostaje bez odpowiedzi - gdzie jest kasa z bocenia? rozliczyliscie sie z kims? ale zaraz przecierz nikt nie prowadzi ani tym bardziej nie ma wglad w ksiegowosc z "pewnych api"
i czy na allegro iski selluje spiaca krolewna czy pies pluto

Isengrim:
BuFu, uciekajcie od nas, bo Was FN zaliczy do bociarzy. A to, ze macie boty do PvP to Was nie usprawiedliwia.  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej