Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (17/41) > >>

Isengrim:

--- Cytat: FN w Listopad 15, 2012, 00:53:51 ---jak dla ciebie, potakiwaczu najgorszego sortu przyjacielem jest bolszewik to ja chyba to znaczy fora pomylilem i czas cos porobic pozytecznego :)

--- Koniec cytatu ---
www.psychiatryk24.pl czeka

--- Cytuj ---Wracając do tematu rozumiem ze C0ven postanawia bronic Eso za wszelka cene a potem napadać ze stain na pozostawione tam 2 alianse?
--- Koniec cytatu ---

Zeby tam dwa.

Theronth:

--- Cytat: Isengrim w Listopad 14, 2012, 23:06:09 ---Ej, paszoł psik. Jagger i ja wyrabialiśmy normę. :P

--- Koniec cytatu ---
A reszta z Maxem na czele kopała veld.

Nitefish:
@FnDrake - byłeś miesiąc w Coven o ile dobrze widzę. Czy przez ten czas faktycznie tak dokładnie poznałeś ich wszystkie boterskie tajemnice włącznie z grupą trzymającą władzę?

Julius Septimus:

--- Cytat: Nitefish w Listopad 15, 2012, 02:25:50 ---@FnDrake - byłeś miesiąc w Coven o ile dobrze widzę. Czy przez ten czas faktycznie tak dokładnie poznałeś ich wszystkie boterskie tajemnice włącznie z grupą trzymającą władzę?

--- Koniec cytatu ---
Dziwisz się?
Na pierwszy rzut oka widać jaki jest bystry!

Doom:
[admin]Dużo postów w krótkim czasie = flame. Tako rzecze moje doświadczenie tutaj. Mona miel litość nad nimi i zrób tu porządek zanim ja to jutro* przeczytam i porozdaję nagrody wedle mojego uznania[/admin]

* w tym wypadku kiedy się obudzę po tym co u mnie funkcjonuje jako odpoczynek nocny :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej