Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
FN:
--- Cytat: Julius Septimus w Listopad 14, 2012, 23:24:50 ---Przeczytałem jeszcze trzy razy i zaczynam chyba rozumieć pierwszy paragraf. Choć pewien nie jestem bo kolega twierdzi, że c0ven ma boty poza c0ven czego nikt nigdzie (a już na pewno nie na poprzedniej stronie tego tematu) nie napisał.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Xeovar w Listopad 14, 2012, 20:03:39 ---2. Owszem korp który pokazujesz istnieje, ceo jest mój alt i ten korp służył to wynajmowania systemów na zasadach "no questions asked" ludziom o których wiedzieliśmy że bocą. Głównym powodem zrobienia takiego manewru były naciski wielu osób w ally, ale przede wszystkim twojego kolegi z korpa la mara oraz Angelusa którego cytujesz aby uzywac botów. Dodatkowo pozwalało to zmusić ludzi którzy i tak bocili do trzymania charów poza C0ven, bo w c0ven bocenie jest zabronione.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Skeer w Listopad 14, 2012, 23:43:18 ---Xeo sprzedawcą isków? lol
--- Koniec cytatu ---
wojna isk-sellerow(przyszlych-bylych-niedoszlych - tych rowniez) <---- tu kryje sie wszystko ale spoko- niech becie wojna boterów (przyszlych-bylych-niedoszlych - tych rowniez)
kazdy kto choc troche umie liczyc to wie ze tu idze nie o jakies tam biliony tylko o pare trilionow i nie mowcie ze na allegro iski wystawiaja karły i elfy
Julius Septimus:
Jest tam napisane, że wynajmowaliśmy wszystkim nie sprawdzając czy bocą czy nie, byle by płacili. I że mogły być tam na przykład alty ludzi z c0venu ale jako, że nie zadawaliśmy żadnych pytań to cholera wie.
Z resztą jak to dobrze mmp ujął - nikogo nie obchodza boty. Wróćmy do tematu wojny w Eso.
Skeer:
Czyli że ja niby też jestem isk sellerem, tylko że jeszcze niedoszłym? :D
FN:
--- Cytat: Skeer w Listopad 14, 2012, 23:54:52 ---Czyli że ja niby też jestem isk sellerem, tylko że jeszcze niedoszłym? :D
--- Koniec cytatu ---
a jestes?
mpp:
coś czuje, ze dzisiejeszej nocy doom nie będzie strzelał tylko ślepakami :DDDDDDD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej