Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (26/41) > >>

Nitefish:
Bambollo - kolejny nieistniejący char...  8)

Lt Rook:

--- Cytat: Nitefish w Listopad 15, 2012, 14:18:25 ---Bambollo - kolejny nieistniejący char...  8)

--- Koniec cytatu ---

dostała Centrala narzędzie do odsiewu takich, jedyne do czego go używa to obrazek "API VERIFIED" :P

Banza:

--- Cytat: Xeovar w Listopad 15, 2012, 13:35:48 ---Ooo, problemy z czytaniem ze zrozumieniem....

--- Koniec cytatu ---

Symetria. nie istnieje ? O KURWA ktoś mi korpa ukradł. ;D

eh wracajac do tematu mam nadzieje już ostatni raz .  C0ven to organizacja na czele której stoisz Xeo. To nie pojedyńczy gracze tylko organizacja. Jako szef tej organizacji pomagałeś tworzyć korp dla swoich członków  żeby mogli tam bocić .  . Nie obchodzi mnie że robiłeś to po namowach Ozziego, Widgeta czy Bóg wie kogo tam jeszcze.  Zrobiłeś to wiec Ty i Twoja organizacja jest równie winna jak Oni ( Ozzy , Widget La Mar Angelus...).
Prawde mówiąc  to mam to w głębokim powarzaniu , poprostu drażni mnie to wybielanie się przez członków Twojej organizacji i Ciebie samego. Piszesz ściany tekstu zwalając wszystko na innych wogóle nie ponosząc odpowiedzialności , niczym Donald Tusk w aferze hazardowej.

Ave o7

VonBeerpuszken:
A ja słyszałem, że na botach Covenu, Sisters of EVE znalazły ślady szminki.
Malinowej.
Są mocne podejrzenia że była to pomadka, ale dokładne analizy będą dostępne dopiero po wiosennym paczu.

Mamut:
Jako dosc mlody gracz ( prawie 1.5roku ) , ciagle przewija sie temat czy to botow C0venowych ,czy to botow LFN'u .. a mi sie wydaje ze w kazdym korpie , znajdzie sie ktos kto kombinuje,nagina zasady mniej lub bardziej oficjalnie - czy to makra ,czy boty, czy rmt ... praktycznie w kazdym z corpow w ktorym bylem , byla przynajmniej jedna "czarna" owieczka .

PS .
Mod powinien juz dawno spuscic w kiblu 90% ostatnich postow ;)  Ja z checia poczytam jak tam sie Polaki bronia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej