Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
Julius Septimus:
--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 14:44:55 ---eh wracajac do tematu mam nadzieje już ostatni raz . C0ven to organizacja na czele której stoisz Xeo. To nie pojedyńczy gracze tylko organizacja. Jako szef tej organizacji pomagałeś tworzyć korp dla swoich członków żeby mogli tam bocić . . Nie obchodzi mnie że robiłeś to po namowach Ozziego, Widgeta czy Bóg wie kogo tam jeszcze. Zrobiłeś to wiec Ty i Twoja organizacja jest równie winna jak Oni ( Ozzy , Widget La Mar Angelus...).
Prawde mówiąc to mam to w głębokim powarzaniu , poprostu drażni mnie to wybielanie się przez członków Twojej organizacji i Ciebie samego. Piszesz ściany tekstu zwalając wszystko na innych wogóle nie ponosząc odpowiedzialności , niczym Donald Tusk w aferze hazardowej.
--- Koniec cytatu ---
Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że psa z kulawą nogą nie obchodzi twoje zdanie i twoja opinia?
I nie jest to temat tego wątku.
A wracając do tematu:
http://themittani.com/news/esoteria-conflict-c0ven-responds
Dux:
--- Cytat: Mamut w Listopad 15, 2012, 15:06:39 --- Ja z checia poczytam jak tam sie Polaki bronia ;)
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się, że jeszcze sie nie bronią. Bo też z tych inteli wynika, że szeregowe Testy to jak niegdysiejsza polska szlachta. Niby bitna i waleczne, ale jak trza było pospolite ruszenie zwołać, to najpierw sie jakies przywileje próbowało na sejmikach wytargować. U Testów to licytacja co piloci za papucie dostana, jak się zapuszczą do Esoterii wtedy i w taki sposób jaki góra bedzie chciała :P
Banza:
--- Cytat: Julius Septimus w Listopad 15, 2012, 15:08:58 ---Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że psa z kulawą nogą nie obchodzi twoje zdanie i twoja opinia?
I nie jest to temat tego wątku.
A wracając do tematu:
http://themittani.com/news/esoteria-conflict-c0ven-responds
--- Koniec cytatu ---
ehh Jak by nie obchodziła to by mi Xeo 2 razy ściany tekstu nie odpisywał. A jak tak naprawde nie chcecie żebym sie tu wypowiadał to mnie do tablicy nie wywołujcie.
Pozdrawiam wszystkich i życze dobrej zabawy w obronie eso.
Theronth:
--- Cytat: Dux w Listopad 15, 2012, 15:16:31 ---Zdaje się, że jeszcze sie nie bronią. Bo też z tych inteli wynika, że szeregowe Testy to jak niegdysiejsza polska szlachta. Niby bitna i waleczne, ale jak trza było pospolite ruszenie zwołać, to najpierw sie jakies przywileje próbowało na sejmikach wytargować. U Testów to licytacja co piloci za papucie dostana, jak się zapuszczą do Esoterii wtedy i w taki sposób jaki góra bedzie chciała :P
--- Koniec cytatu ---
Imo szeregowy TEST nie chce narazie za bardzo grindować Eso, bo nakręcony jest kampanią nienawiści przeciw -A- i woli tłuc się w HED.
Nitefish:
Ej zaraz, ale OSUF było Covenowe chyba.... więc czemu te frendzle piszą że zły Coven atakuje Tribalom struktury?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej