Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
Xeovar:
--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 12:25:46 ---Od roku czasu słysze żę c0ven nie boci. Okazuje że nie tylko bocił, ale jeszcze jego CEO wiedział o całej całej sprawie i pomagał organizować korp boterski dla wszystkich członków c0ven . A całe mydlenie oczu typu my nie bocimy to nasze alty robią jest poprostu lolkiem.
A o komentarz pytałem dyrków a nie Ciebie drogi Xeo. Tak z ciekawości jak oni to widzą. :)
--- Koniec cytatu ---
Ooo, problemy z czytaniem ze zrozumieniem....
Co to wg. Ciebie znaczy "C0ven nie boci"? Co to dokladnie jest C0ven w tym wypadku ? Ja? Osoby pełniące funkcje? Alty należące do ally? Ktokolwiek z tickerem C0ven? Ktokolwiek kto ma chara z tickerem C0ven? Jak pytasz czy decyzja sojuszu była żeby bocić to nie było takiej. Jak pytasz czy piloci w C0ven bocą, to nie, bo jest zakaz. Jak pytasz czy są boty pod kontrolą pilotów w C0ven, nie wiemy, nie mamy inkwizycji w tym temacie. Czyli owszem C0ven nie boci. Czy akceptuje fakt że mogą w C0ven być osoby które mają boty gdzieś indziej, to tak, może tak być. Czy w pewnym momencie ułatwialiśmy im życie - tak. Celowo nie interesowało mnie czyje alty są w MC13, po to żebym mógł teraz z czystym sumieniem, odpowiedzieć takiemu trolowi jak ty, że nie wiem :D
Żeby też nie było wątpliwości - tak jak pisałem osobiście wali mnie to czy ktoś boci czy nie, rolą CCP a nie graczy powinno być pilnowanie żeby się nie dało/nie opłacało, każdy ryzykuje swoim kontem, stąd bardzo nie lubiłem takiego hardkorowego podejścia "botting is evil kill it all". I prawda jest taka że to bardzo gorący temat i każdy ma inne zdanie (coś jak z aborcją czy marihuaną w RL). Osobiście podjąłem decyzje które stawiają nas na pozycji gdzie można nam zarzucić hipokryzję. I nie mam zamiaru unikać za to odpowiedzialności, uważam że to co było zrobione było rozsądnym kompromisem a w praktyce w EVE nie da się utrzymać rentierów jakby się im zabraniało bocenia i polowało na ich pilotów podejrzanych o bocenie pomimo standów.
Poza tym, drogi noname (aka alcie Widgeta lub Ozzyego) bo char który podajesz nie jest twój, a korp który podałeś nie istnieje, więc nawet boisz się przyznać kim jesteś, usilnie próbujesz wbić w C0ven kość niezgody, ciągnąc teraz za języki dyrektorów, z nadzieją że napiszą coś innego i będzie z tego drama... stąd pozostaje mi jedynie życzyć powodzenia w tym temacie oraz zakończyć dyskusje z Twoją osobą.
Xeovar:
--- Cytat: Punct w Listopad 15, 2012, 13:19:41 ---ale oni bardzo mocno zadbali na przestrzeni lat aby tak było.
przez coven przewinęło się masę ludzi o różnych poglądach, dlaczego wszyscy odeszli?
bo poziomu ruchania w dupę przez coven nie odda statystyka, log czy audyty itd - trzeba było tam być.
--- Koniec cytatu ---
Noo, część z tych co odeszła (i przypadkiem wszyscy z tej części to teraz C0ven hejterzy którzy tu postują takie paszkwile) to ludzie którzy próbowali ruchać C0ven w dupę i im się to nie udało.
Ta reszta co odeszła z róznych innych powodów nie ma z nami problemu. I o ile widzę, większość jednak została...... a dużo ludzi do nas wraca czy z korpów, czy z emerytur, ten C0ven nie jest taki zły skoro po latach nadal wracają. A hejters gonna hejt więc go go go Punct:P
Punct:
sugerujesz że probowalem ruchac coven w dupe? no to ciekawe jest dopiero panie sterylny nie paszkwil.
jak będziesz miał flotę dredów i matek to powiedz że wracają.
BAMBO:
To co maja boty wspolnego z wojną? dla mnie jesli boty i dochody z nich sa uzywane do budowania potegi aliansu to mnniejsze zlo niz mamienie swoich pilotow CTA itp w organizowaniu terenow dla botow z ktorych czerpie glownie pare osob z ally, sprzedajac isk za rl cash. POD DLA WSZYSTKICH BOTOW !!
Propaganda botowa jest bardzo chwytliwa w wojnie- zwlaszcza jesli wiekszosc ludzi w aliansie oplaca swoje konta rl cash kupujac od nich plexy. Czuja ze maja misje do spelnienia by ich gra stala sie lepsza :). Nie wazne z CCP powinno sie zajac botami. moze jestem wyjatkiem ale sam chcetnie walczylbym z ally otwarcie przyznajacym sie do bocenia.
SokoleOko:
--- Cytat: BAMBO w Listopad 15, 2012, 13:54:41 ---Nie wazne z CCP powinno sie zajac botami. moze jestem wyjatkiem ale sam chcetnie walczylbym z ally otwarcie przyznajacym sie do bocenia.
--- Koniec cytatu ---
Co do meritum zgoda, ale weź poprawkę na różnicę między aliansem "W dupie mamy czy ktoś boci" a aliansem "Programowo budujemy naszą potęgę na bociarstwie" (Legion/Solarzy) czy też "Bocimy prywatnie, żeby rąbać realną kasę" (dawne Northern Coalition i na bank te corpy w AAA, które się z NC wywodzą - MV czy "bot hirr, bot there").
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej