Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (24/41) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Banza w Listopad 15, 2012, 12:25:46 ---Od roku czasu słysze żę c0ven nie boci. Okazuje że nie tylko bocił, ale jeszcze jego CEO wiedział o całej całej sprawie i pomagał organizować korp boterski dla wszystkich członków c0ven . A całe mydlenie oczu typu my nie bocimy to nasze alty robią jest poprostu lolkiem.

A o komentarz pytałem dyrków a nie Ciebie drogi Xeo. Tak z ciekawości jak oni to widzą. :)

--- Koniec cytatu ---

http://evewho.com/pilot/Banza

A tak w ogóle to może API? Oczywiście, jeśli chcesz być traktowany poważnie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: EmiLLos w Listopad 15, 2012, 11:15:48 ---A co ta Finlandia wykombinowala?

Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

--- Koniec cytatu ---
Wódkę  ;D
I już wiadomo jak ruskich zatrzymali  ;D
P.S.: Cała ta dyskusja na temat Covenu i botów przypomina mi wypisz wymaluj "dyskusję" na temat Smoleńska... chyba jesteśmy pod tym względem upośledzeni genetycznie, wiecznie trzeba udowadniać że nie jest się wielbłądem.
Prawda jest taka że jest moja prawda, twoja prawda, i gówno prawda.... (występująca najczęściej ze wszystkich prawd)
Nawet jeśli były/są te nieszczęsne boty, to co to zmienia w w tej wojnie?

Banza:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 15, 2012, 12:39:28 ---
http://evewho.com/pilot/Banza

A tak w ogóle to może API? Oczywiście, jeśli chcesz być traktowany poważnie.

--- Koniec cytatu ---

Oj tam oj tam. Moje zdanie na temat  bot/c0ven/lfn wypowiedzialem bo mam do tego prawo. Mentalność Kalego u niektórych w C0ven widać na kilometr.
Moje api nie ma tu nic do rzeczy.

Punct:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 14, 2012, 23:28:43 ---Oj, ludzie... czy to naprawdę tak ciężko pomyśleć...

Nie wystarczy mieć "trochę superów", musisz mieć więcej niż przeciwnik. Choćby c0ven miał kasy jak lodu, nie mieliby szans na wystawienie stu superów, bo po prostu nie mają tylu aktywnych ludzi

--- Koniec cytatu ---

ale oni bardzo mocno zadbali na przestrzeni lat aby tak było.
przez coven przewinęło się masę ludzi o różnych poglądach, dlaczego wszyscy odeszli?
bo poziomu ruchania w dupę przez coven nie odda statystyka, log czy audyty itd - trzeba było tam być.

papugoz:

--- Cytuj ---Oj tam oj tam. Moje zdanie na temat  bot/c0ven/lfn wypowiedzialem bo mam do tego prawo. Mentalność Kalego u niektórych w C0ven widać na kilometr.
Moje api nie ma tu nic do rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
No tutaj raczej ma, bo skoro oceniasz kogoś (bo uważasz że masz do tego prawo). To ze zwykłej uczciwości mamy prawo oceniać Ciebie, a to nie jest możliwe jako że jesteś Gallem Anonimem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej