Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (164/192) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 13:49:02 ---Raczej: Im obiecasz więcej tym niżej upadniesz.

Ale mam nadzieję, ze tym razem będzie ten pierwszy raz kiedy się nie sprawdzi :D

--- Koniec cytatu ---

Nadzieja to wiesz, umiera ostatnia, a realia są jakie są. Elite pokazało klasę i produkt jest podobno naprawdę dobry (nie mam, bo mój PC tego nie pociągnie, a chwilwo gram na ps4). Z całym szacunkiem ale SC to napompowane gówno do granic możliwości. Ba nawet No man sky który jesdt minecraftem w kosmosie nie miało tak gównianego napompowanego hajpu. Dali dupy w kilku kwestiach ale nie odcinali kuponów i nie obiecywali gruszki na wierzbie z każdym milionem na koncie.

Pasja to jedno, wizja to drugie, chciejstwo to trzecie ale zimny marketing to 4. Jak pieprznie ta bańka to nawet w Polsce nie będzie zielonej wyspy i tusk nas nie obroni ;).

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2016, 15:30:25 ---Nadzieja to wiesz, umiera ostatnia, a realia są jakie są. Elite pokazało klasę i produkt jest podobno naprawdę dobry (nie mam, bo mój PC tego nie pociągnie, a chwilwo gram na ps4). Z całym szacunkiem ale SC to napompowane gówno do granic możliwości. Ba nawet No man sky który jesdt minecraftem w kosmosie nie miało tak gównianego napompowanego hajpu. Dali dupy w kilku kwestiach ale nie odcinali kuponów i nie obiecywali gruszki na wierzbie z każdym milionem na koncie.

Pasja to jedno, wizja to drugie, chciejstwo to trzecie ale zimny marketing to 4. Jak pieprznie ta bańka to nawet w Polsce nie będzie zielonej wyspy i tusk nas nie obroni ;).

--- Koniec cytatu ---
No tak, dali dupy bo naobiecywali gruszek na wierzbie. Brzydko napompowali hejp do granic możliwości. Wydawało im się że są tak dobrzy, że z "gumki od majtek i długopisa" zbudują statek kosmiczny. Ale to nie jest klasyczny skok na kasę bo ktoś taki od początku wie, że będzie naciągał a oni wierzyli, że mogą i dadzą radę zrobić wszystko szybciej i za mniej. No dobra, minęło 3.5 roku i okazało się że wszystko to bujda na resorach. Ale wciąż nic nie jest przesądzone i stracone, jeszcze przecież pracują nad grą i wrzucają nowe updaty. Piszesz tak jakby już mieli jutro przelewać kasę do kancelarii podatkowej i prawnej Mossack Fonseca i ogłaszać zamknięcie projektu stojąc w kolejce do odprawy na samolot odlatujący do Bogoty w Kolumbii czy Moskwy w Rosji.

Jak dla mnie jest pewna mała różnica jeśli ktoś chciał, próbował ale mu nie wyszło, a tym jeśli ktoś wie, że się nie da ale wciska kit.

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 16:14:15 ---No tak, dali dupy bo naobiecywali gruszek na wierzbie. Brzydko napompowali hejp do granic możliwości. Wydawało im się że są tak dobrzy, że z "gumki od majtek i długopisa" zbudują statek kosmiczny. Ale to nie jest klasyczny skok na kasę bo ktoś taki od początku wie, że będzie naciągał a oni wierzyli, że mogą i dadzą radę zrobić wszystko szybciej i za mniej. No dobra, minęło 3.5 roku i okazało się że wszystko to bujda na resorach. Ale wciąż nic nie jest przesądzone i stracone, jeszcze przecież pracują nad grą i wrzucają nowe updaty. Piszesz tak jakby już mieli jutro przelewać kasę do kancelarii podatkowej i prawnej Mossack Fonseca i ogłaszać zamknięcie projektu stojąc w kolejce do odprawy na samolot odlatujący do Bogoty w Kolumbii czy Moskwy w Rosji.

Jak dla mnie jest pewna mała różnica jeśli ktoś chciał, próbował ale mu nie wyszło, a tym jeśli ktoś wie, że się nie da ale wciska kit.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli w interesach kierujesz się tymi samymi zasadami, to mam dla Ciebie niesamowita okazję...

Zgudi:

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 15, 2016, 20:20:02 ---Jeśli w interesach kierujesz się tymi samymi zasadami, to mam dla Ciebie niesamowita okazję...

--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie kupiłem czegoś co ma napis "Okazja!!!!" w tytule, prócz Star Citizen. Może to dlatego że mechanika świata pasuje mi dużo bardziej niż ta w EVE :P

Zresztą nie mam do stracenia dużo... tylko 1300zł. :D Mona już tak bo wydał z 7 tysiaków chyba. :D :D (A kiedyś byliśmy normalni, łezka się w oku kręci)

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 20:35:05 ---Zresztą nie mam do stracenia dużo... tylko 1300zł. :D Mona już tak bo wydał z 7 tysiaków chyba. :D :D (A kiedyś byliśmy normalni, łezka się w oku kręci)

--- Koniec cytatu ---

???

* Qlko1 pozostawia to bez komentarza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej