Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Soulscream:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 20:35:05 ---Zresztą nie mam do stracenia dużo... tylko 1300zł. :D Mona już tak bo wydał z 7 tysiaków chyba. :D :D (A kiedyś byliśmy normalni, łezka się w oku kręci)
--- Koniec cytatu ---
Lecz się :). I rozumiem, czemu tak zaciekle bronisz tego bubla, gdyż zainwestowałeś dużo kasy w niego lol.
Zgudi:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 07:57:18 ---Lecz się :). I rozumiem, czemu tak zaciekle bronisz tego bubla, gdyż zainwestowałeś dużo kasy w niego lol.
--- Koniec cytatu ---
Nie snuj teori spiskowych :D Mogę się legalnie (chyba, bo wszyscy tak robią :D, musiałbym to sprawdzić) wyprzedać na alledrogo ze statków albo zmielić to na gift carty gdybym chciał, więc niekoniecznie stracone. Zresztą tam w polskim community, mało kto wydał tak "niewiele" co ja. Jestem płotka.
Soulscream:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2016, 09:24:25 ---Nie snuj teori spiskowych :D Mogę się legalnie (chyba, bo wszyscy tak robią :D, musiałbym to sprawdzić) wyprzedać na alledrogo ze statków albo zmielić to na gift carty gdybym chciał, więc niekoniecznie stracone. Zresztą tam w polskim community, mało kto wydał tak "niewiele" co ja. Jestem płotka.
--- Koniec cytatu ---
Nie chce nic mówić, nie chce nic obrażać ale aż musze się spytać bo dla Ciebie może jeszcze jest szansa ale czy naprawdę chcesz być częścią grupy idiotów ;) ?
Zgudi:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2016, 09:33:18 ---Nie chce nic mówić, nie chce nic obrażać ale aż musze się spytać bo dla Ciebie może jeszcze jest szansa ale czy naprawdę chcesz być częścią grupy idiotów ;) ?
--- Koniec cytatu ---
To jest względne i subiektywne. Oni twierdzą że tu jest grupa Derków Smartów i zakleszczonych umysłowo dziadków :P Więc ja nie komentuję takich stwierdzeń :P
Anyway...
--- Cytuj ---Krótko i na temat. Obiecany był space sim w stylu dobrego Wing Commandera a nie wodotrysk graficzny kurwa jego mać :)
--- Koniec cytatu ---
Za 3 tygodnie na Citizencom mają pokazać następcę Wing Commandera, gotową grę o nazwie Squadron42 z 30-ma misjami single player. Służbę zaczynasz na fregacie "Idris" a kończysz na capitalu "Bengal", tym z trailera 4 kwartał 2012. Podobno premiera w tym roku, bo data jest "2016", ale na evencie mają ogłosić miesiąc i dzień premiery. Ciekawe czy wszystko opóźnią na następny rok czy jest nadzieja, że gra będzie na czas? :P
Więc nie do końca wiem co się zmieniło na gorsze z tymi obietnicami. Wyjaśnisz? :D
Soulscream:
Trailer 2012 a mamy koniec 2016. Litości.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej