Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (163/192) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2016, 11:27:50 ---Obiecywanie gruszek na wierzbie i przedstawianie dem technologicznych ? NIe wiem 4 lata po zaczęciu zbiórki kasy i jakieś chore cele co chwile i nagle ze space sima zrobiło się z tego FPP. Skończyć jedno pracvować nad drugim. Po prostu litości.

--- Koniec cytatu ---
No dobra, trochę to logiczne. Mogli zebrać 20 baniek, zrobić podstawkę i wypuścić jako 1.0, a potem dodawać nowe rzeczy jak Frontier. Tyle dobrze, że już 2 lata temu zakończyli ten chory pomysł "jak będzie kolejny milion to wrożymy to". A to że wyjdzie z tego FPS połączony ze space simem to mi akurat pasuje. Lubię połączenia takie, że latasz statkiem a tu wchodzi koleś na pokład i strzela pilotowi w tył głowy.

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 15, 2016, 11:43:06 ---Zgudi, ile kasy ze zbiórek dostał Roberts?
Do czego Roberts jest zobowiązany jakimkolwiek dokumentem mającym moc prawną?
Ile czasu minęło od zamknięcia zbiórki na SC?
Kiedy zostanie wydana gra?
Dlaczego płacenie z góry za samą obietnicę usługi jest ryzykowne?

Odpowiedź na te pytania jest odpowiedzią na Twoje :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Tak wiemy wszyscy. Płacenie za obietnice bez dokumentu zobowiązującego do czegokolwiek jest operacją skrajnie ryzykowną i z założenia głupią. Ale fakty są takie że CR jak zaczął był goły i wesoły i nikt kto miał kasę nie chciał z nim współpracować, NIKT! Więc zebranie kasy na fali HypeTrain to był dla niego jedyny sposób żeby można było zacząć. Tak działają projekty na kickstarterze.

Co do samej gry to mi się lata dobrze. Gram często, na mikro gangu (3 do 8 osób) i robimy misje albo bijemy misjonarzy którzy wyzywają nas na czacie bo co innego można robić, skoro to tylko demo z jednym systemem. Jak wyjdzie 3.0 w listopadzie to będzie coś więcej...

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 11:57:04 ---No dobra, trochę to logiczne. Mogli zebrać 20 baniek, zrobić podstawkę i wypuścić jako 1.0, a potem dodawać nowe rzeczy jak Frontier. Tyle dobrze, że już 2 lata temu zakończyli ten chory pomysł "jak będzie kolejny milion to wrożymy to". A to że wyjdzie z tego FPS połączony ze space simem to mi akurat pasuje. Lubię połączenia takie, że latasz statkiem a tu wchodzi koleś na pokład i strzela pilotowi w tył głowy.

Tak wiemy wszyscy. Płacenie za obietnice bez dokumentu zobowiązującego do czegokolwiek jest operacją skrajnie ryzykowną i z założenia głupią. Ale fakty są takie że CR jak zaczął był goły i wesoły i nikt kto miał kasę nie chciał z nim współpracować, NIKT! Więc zebranie kasy na fali HypeTrain to był dla niego jedyny sposób żeby można było zacząć. Tak działają projekty na kickstarterze.
--- Koniec cytatu ---

A ja lubie spełnione obietnice w racjonalnym czasie a nie robienie z tego Dynastii czy innej Mody na sukces. Krótko  i na temat. Obiecany był space sim w stylu dobrego Wing Commandera a nie wodotrysk graficzny kurwa jego mać :).

--- Cytuj ---Co do samej gry to mi się lata dobrze. Gram często, na mikro gangu (3 do 8 osób) i robimy misje albo bijemy misjonarzy którzy wyzywają nas na czacie bo co innego można robić, skoro to tylko demo z jednym systemem. Jak wyjdzie 3.0 w listopadzie to będzie coś więcej...

--- Koniec cytatu ---

Ah to gra już jest wersji 3.0 ? Cholera przegapiłem final release 1.0 i kompletną grę LOL.

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2016, 12:01:05 ---A ja lubie spełnione obietnice w racjonalnym czasie a nie robienie z tego Dynastii czy innej Mody na sukces. Krótko  i na temat. Obiecany był space sim w stylu dobrego Wing Commandera a nie wodotrysk graficzny kurwa jego mać :).

--- Koniec cytatu ---
No dobra, przestrzelili obiecując dużo za dużo. Ale 3.5 roku na produkcję to nie super dużo. Jest mnóstwo gier AAA które powstawały dłużej :P

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 15, 2016, 12:05:22 ---No dobra, przestrzelili obiecując dużo za dużo. Ale 3.5 roku na produkcję to nie super dużo. Jest mnóstwo gier AAA które powstawały dłużej :P

--- Koniec cytatu ---

I te wspaniałe mnóstwo gier to po prostu crap. SC też będzie crapem o ile wyjdzie. Im obiecasz za dużo tym niżej upadniesz.

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2016, 12:16:18 ---I te wspaniałe mnóstwo gier to po prostu crap. SC też będzie crapem o ile wyjdzie. Im obiecasz za dużo tym niżej upadniesz.

--- Koniec cytatu ---
Raczej: Im obiecasz więcej tym niżej upadniesz.

Ale mam nadzieję, ze tym razem będzie ten pierwszy raz kiedy się nie sprawdzi :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej